- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunterrop8
tag
Köszi szépen a választ, közben lenne még egy kérdésem, a következő a feladat:
10 elemű tömböt töltsön fel egész értékekkel. a beolvasást sajátfüggvénnyel végezze számjegyenként enterig. a szám legfeljebb 4jegyű decimális lehet.
Ezt hogy?? Én úgy próbáltam, h a sfgv-ben bekérek 10elemet, azokat tömbe teszem, de azt hogy tehetem át a mainbe? vagy nem is így kéne? -
hunterrop8
tag
sziasztok, egyetemen most kezdtünk el programozni és lenne egy kérdésem. A feladat az, hogy töltsünk fel egy 100elemes stringet 'a' kezdőértékkel, és utána 0.25-el csökkenjen mindig a többi. Aztán meg kell keresni, h hány olyan van ami egész, és nagybetű. Ezek még mennek is.
De van egy olyan feladat, hogy saját függvényben meg kell számolni a mássalhangzók, és a magánhangzók számát, és ugye úgy, hogy amikor a mainben a return 0-nál vége a programnak ott kiírja őket. Ezt eddig nekem csak úgy sikerült, hogy két külön sajátfüggvényben számoltam meg őket külön.
A kérdésem az lenne, hogyan lehet megcsinálni, hogy egy saját függvénnyel száoljam meg őket? (mert amikor így próbálom akkor a return után csak az egyket tudom beírni, és akkor a mainbe a mgh-hoz és az msh-hoz is ugyan azt írja.)
Valaki tudna segíteni? Leírni a sajátfüggvényt, meg h a mainbe mi kell hozzá esetleg? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest