Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Elektromann csendes tag válasz  skoda12

üzenetére skoda12

üzenetéreÍgy már sikerült, kösz a segítséget. Hozzáteszem, eddig a Win32 GUI project-el próbálkoztam. Dev C++ --> ez is fenn van, de ezzel se mentem sokra. Most, hogy gygabor88 leírta, hogy hogy kell a CodeBlock-ba csinálni (alapból berakott egy példát), az alappéldából kiderül, hogy amit a letöltött C oktatóban találtam kódot, hibás. De igaz, hogy mivel rossz menüre mentem, a korábban beírt "Hello world!" program (Wikipédiáról néztem) se működött volna. Alap példa: 
 #include <stdio.h>
 #include <stdlib.h>int main() 
 {
 printf("Hello world!\n");
 return 0;
 }Oktató példa (hiányzik az "int" a "main" előtt): 
 #include <stdio.h>main() 
 {
 printf(” Első C programom \n”);
 }
- 

Elektromann csendes tag Letöltöttem a Turbo C-t, de nem engedi telepíteni, Framework-ot kér, de a legújabb verzió van fenn. Csak a Visual Studio-val, vagy a CodeBlock-al kell megoldani, de az a gond, hogy nem tudom, hogy hozzak létre új projectet úgy, hogy ki is tudjam próbálni. 
- 

- 

Elektromann csendes tag válasz  skoda12

üzenetére skoda12

üzenetéreProject-ben csináltam, a Win32 GUI Project-re mentem. A Build log részen (alol) ezt írta ki: main.cpp 
 Linking executable: bin\Debug\Proba.exe
 LIBCMT.lib(wincrt0.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup
 bin\Debug\Proba.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals
 Process terminated with status 1120 (0 minutes, 2 seconds)
 2 errors, 0 warnings
- 

Elektromann csendes tag Letöltöttem a Turbo C-t, de nem értem, hogyhogy kell használni, amit el tudok indítani (telepítés után) README.exe fájlt, az csak egy hosszú angol nyelvű valami, és ott csak elolvasni tudom a szöveget, utána meg kilépni lehet. El lehet egyáltalán indítani? 
- 

Elektromann csendes tag Letöltöttem a progit, de most én csinálom rosszul vagy a kód a hibás? Kód: 
 #include <stdio.h>int main(void) 
 {
 printf("Hello world!\n");
 return 0;
 }
- 

Elektromann csendes tag A Build-ot megtaláltam, de sötét színben van (nem tudom használni). Nem tudsz esetleg egy olyan "fordító programot"? 
- 

Elektromann csendes tag Szevasztok Most kezdem a C-t tanulni, és már le is töltöttem a Visual Studio 2008-at (c++-t tud, de úgy tudom, abba is lehet C-vel), de emellett van Notepad++-om, ami szintén tud C-be programozni, de adódott egy problémám: 
 Elkészítek egy programot, de nem tudom, hogy nyissam meg exe-ként. Tudtok segíteni, hogy hogy kell az ilyet megnyitni? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- Hifiman Serenade (Bluetooth verzió)
- LG G5 65" bontatlan 3 év jótállás
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest