Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Én sem értem. Ha valakit érdekel itt van a slide, ahol felhívják a figyelmet erre. Leginkább a gondom amúgy az volt, hogy egy beadandónál nem fogadta el az oldal a programomat, mert szerepelt benne a realloc szó.

Még ezekkel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ha meghívom realloc-ot, hogy kisebb memóriaterületet foglaljon, akkor levágja a lefoglalt területet? Ha igen, akkor mindig vagy ez függhet más dolgoktól?
-
v2izzy
tag
Hello!
Megkérdezhetném, hogy mi a gond a realloc függvénnyel? Miért nem tanácsos használni?
Mert az egyetemem úgy tűnik eléggé ellenzi.
Azt értem, hogy nem szerencsés sokszor meghívni (tehát pl minden új elemre egy tömbnél újraméretezni), mert ugye lehet hogy az egész területet át kell másolja. De pont olyan feladatot adtak ki, ahol le van írva, hogy minden új elemre növelni kell a tömb méretetét.
Így most kb. ugyanazt írom meg mint a realloc, csak éppen azt sem tudom megnézni, hogy van-e a memóriában hely a lefoglalt terület előtt... -
v2izzy
tag
Hello!
CodeBlocks-ban írok C progit és erre a programra:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int main()
{
int az;
scanf("%d", &az);
printf("%d", az);
return 0;
}
erre a scanf után lefagy. Mi lehet a gond?
A segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest