- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Én sem értem. Ha valakit érdekel itt van a slide, ahol felhívják a figyelmet erre. Leginkább a gondom amúgy az volt, hogy egy beadandónál nem fogadta el az oldal a programomat, mert szerepelt benne a realloc szó.
Még ezekkel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ha meghívom realloc-ot, hogy kisebb memóriaterületet foglaljon, akkor levágja a lefoglalt területet? Ha igen, akkor mindig vagy ez függhet más dolgoktól?
-
v2izzy
tag
Hello!
Megkérdezhetném, hogy mi a gond a realloc függvénnyel? Miért nem tanácsos használni?
Mert az egyetemem úgy tűnik eléggé ellenzi.
Azt értem, hogy nem szerencsés sokszor meghívni (tehát pl minden új elemre egy tömbnél újraméretezni), mert ugye lehet hogy az egész területet át kell másolja. De pont olyan feladatot adtak ki, ahol le van írva, hogy minden új elemre növelni kell a tömb méretetét.
Így most kb. ugyanazt írom meg mint a realloc, csak éppen azt sem tudom megnézni, hogy van-e a memóriában hely a lefoglalt terület előtt... -
v2izzy
tag
Hello!
CodeBlocks-ban írok C progit és erre a programra:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int main()
{
int az;
scanf("%d", &az);
printf("%d", az);
return 0;
}
erre a scanf után lefagy. Mi lehet a gond?
A segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest