- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Szerintem érdemes két külön függvényt írni a két számításra, ezzel elkerülve a problémát.
A return valóban egy értéket ad vissza, de ez az érték lehet akár egy memória cím is, ami egy tömbre, listára, struktúrára stb. mutat, ami bármennyi értéket takarhat.
Voiddal is megoldható - ha konkrétan ez volt a feladat -, de akkor átmenő paramétert vagy globális változót kell alkalmaznod (ezt csak a lehetőség miatt említettem, ne így csináld). Ez pl. úgy néz ki, hogy egy mutatót adsz át paraméterként, és az általa mutatott értéket megváltoztatod a kivánt értékre az eljárás végrehajtása során, majd az értéket felhasználod.pl.
"r változó mint mutató deklarálása, inicializálása";
függvényhívás(r (címe),...,...);
eredmeny = r (értéke);Kódot szándékosan nem írok, mert ebben a stádiumban szerintem jobb, ha te magad fedezed fel ezeket a fogalmakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest