Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Adott egy állomány, amely magyar nyelvű mondatokat tartalmaz, minden sorban pontosan egyet. Írj programot, amely egy másik állományba írja az első állomány azon mondatait, amelyeknek van olyan legalább öt karakter hosszúságú szava, amely palindróma. (A wchar.h használata javasolt.)
Nekem már van egy olyan programom,hogy EOF-ig szavakat olvas be és megnézi,hogy palindroma e és aztán ezeket kiírja egy fájlba...
Ezt a feladatot,hogyan kellene a legegyszerűbben megoldani? Én gondoltam arra,hogy egy hosszabb sztringbe beolvasom a mondatot és onnan valahogy(nemtudom,hogy kell) egy másik sztringbe átmásolom a szavakat és ha palindroma akkor kiírom a mondatot.
Mert akkor itt egyszerű lenne az a vizsgálat is,hogy figyelembe vegye azt,hogy legalább 5 betűs legyen a palindroma....Mi van a wchar.h-ban amiért ajánlják?Utánanéztem,de nem esett le...
Másik: több szó közül,hogyan állapítom meg,hogy melyik fordul elő a leggyakrabban?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Wars Outlaws teszt
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest