Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
huwil
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Köszi a segítséget, közben nekem is sikerült úgy ahogy összedobnom, csak akadtak problémák, nevezetesen elkezdett sírni a program, hogy pipe meg a fork funkciók nincsenek definiálva...aztán leesett (meg utána olvastam), hogy ez valószínűleg a windows-os compiler miatt van, ami a linuxos dolgokat természetesen nem nagyon tudja lekezelni
szóval leszedtem egy elvileg működő compilert (cygwin), azzal már nem sír, konkrétan annyira nem csinál semmit, hogy még hibát se dob ki...mindegy, van egy elvileg működő kódom, a többit meg kimagyarázom, de azért köszi a helpet! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval leszedtem egy elvileg működő compilert (cygwin), azzal már nem sír, konkrétan annyira nem csinál semmit, hogy még hibát se dob ki...mindegy, van egy elvileg működő kódom, a többit meg kimagyarázom, de azért köszi a helpet!