Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
huwil
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Köszi a segítséget, közben nekem is sikerült úgy ahogy összedobnom, csak akadtak problémák, nevezetesen elkezdett sírni a program, hogy pipe meg a fork funkciók nincsenek definiálva...aztán leesett (meg utána olvastam), hogy ez valószínűleg a windows-os compiler miatt van, ami a linuxos dolgokat természetesen nem nagyon tudja lekezelni
szóval leszedtem egy elvileg működő compilert (cygwin), azzal már nem sír, konkrétan annyira nem csinál semmit, hogy még hibát se dob ki...mindegy, van egy elvileg működő kódom, a többit meg kimagyarázom, de azért köszi a helpet! 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nikon DSLR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- A képek szerinti szép állapotban eladó DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7,
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
szóval leszedtem egy elvileg működő compilert (cygwin), azzal már nem sír, konkrétan annyira nem csinál semmit, hogy még hibát se dob ki...mindegy, van egy elvileg működő kódom, a többit meg kimagyarázom, de azért köszi a helpet!