Hirdetés
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Printf-fel milyen formázó karaktert kell használni milliós nagyságrendek kiírásához?
Tegnap próbálgáttam %u-val és %l-el is kiíratni lcd-re pl. 6 milliót, de csak olyan 400 ezret írt ki helyette. Változót nem használtam, csak direktbe akartam kiíratni.
Egyébként egy float-ot (max. 100.0) kellene összeszoroznom egy 16 bites unsigned int-tel (max. 65535) és az eredménynek egész típusúnak kellene lennie. De így, hogy a printf sem azt írja ki amit akarok, nem tudom érdemben tesztelni a szorzást, debuggolás sajnos meg még nem megy.
Microchip xc8 lenne a fordító ha ez mond valakinek valamit.
Valaki nem tudja mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Xbox one x 1T 4K tartozékaival
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- 0 perces Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB // 512GB //több db
- Macbook Pro 13" A2251 2020 i5 16GB 512GB Astro (3)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest