Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Bocsássatok meg biztos hogy nagyon sokan kérdezték tőletek,de nem volt erőm már végignézni a topikot,Csak egy kis segítség kéne.A programozásról tényleg semmi fogalmam nincs annyit tudok hogy több fajta nyelv van és egy pár játékot átírtam jegyzet tömbben ennyi sajna,de viszont nagyon érdekelne.Már egy pár hete olvasgatok a neten minden félét,és nem tudom hogy,hogy kezdjek neki?Amiket eddig olvastam ott 70 %ban ezt a nyelvet ajánlották.Letöltöttem egy pár könyvet is de sajna azok is kínainak tűntek így elsőre.A kérdésem az lenne hogy tudna e nekem valaki valami helyes irányt mutatni,hogy merre induljak?Mert én tényleg semmit nem tudok a programozásról.Köszi szépen és bocsi ha már sokan kérdezték!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- FiiO E10K Olympus 2 USB DAC, fejhallgató erősítő
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung A06 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi