Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Bocsássatok meg biztos hogy nagyon sokan kérdezték tőletek,de nem volt erőm már végignézni a topikot,Csak egy kis segítség kéne.A programozásról tényleg semmi fogalmam nincs annyit tudok hogy több fajta nyelv van és egy pár játékot átírtam jegyzet tömbben ennyi sajna,de viszont nagyon érdekelne.Már egy pár hete olvasgatok a neten minden félét,és nem tudom hogy,hogy kezdjek neki?Amiket eddig olvastam ott 70 %ban ezt a nyelvet ajánlották.Letöltöttem egy pár könyvet is de sajna azok is kínainak tűntek így elsőre.A kérdésem az lenne hogy tudna e nekem valaki valami helyes irányt mutatni,hogy merre induljak?Mert én tényleg semmit nem tudok a programozásról.Köszi szépen és bocsi ha már sokan kérdezték!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest