Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
"C-vel kezdtem és sokkal könnyebb, mint C++-ban programozni. Alapozni nagyon ideális."
Meg arra is, hogy rossz szokásokat vegyél fel, szoktam azzal baszogatni a kollégákat, hogy amit írnak, az C, nem C++, szóval az így nem lesz jó

Pointereket meg hasonló alacsonyszintű dolgokat szerintem assemblerben sokkal jobban meg lehet tanulni

Az eredeti kérdéshez sajnos érdemben nem tudok hozzászólni, a kézenfekvő válasz a Stroustrup-féle C++ aktuális kiadása lenne, de azt is csak a polcon van meg, valahogy soha nem jutottam el odáig, hogy el is olvassam.
-
doc
nagyúr
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
Az OOP valoban tok mas gondolkodasmod, mar csak ezert sem tartom jo otletnek csak azert C-t tanulni hogy utana C++-ozz. A C megtanit egy adott, strukturalt modon gondolkodni amit az OOP-nal kb. dobhatsz is ki, mert teljesen mas a megkozelites.
En is C-vel kezdtem, es C++-ra valtva nagyon sokaig gyakorlatilag C-ben progamoztam C++ szintaktikaval

Nehez volt atszokni az OOP-re, nagyon visszahuztak a C-s szokasok.Abban megintcsak egyetertek hogy ha a cel egy barmilyen OOP nyelv akkor a C++ elsore nem egy jo valasztas.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest