Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég óta tanulom a C-t és a C++-t. Jelenleg bináris fákkal szórakozok egy ideje, előkerült néhány probléma. Pl. hogyan tudom megszámolni, hogy egy fában hány elem van? (Igazából az átlagukra is szükség lenne, szóval az összeg is kérdéses (egy elem többször is szerepelhet, a db is tárolva van), de azt jobban el tudom képzelni.)
Valamint kódszinten is elvesztem (vagy a kiíratással, vagy a törléssel van a gond. Addig bütyköltem, hogy már teljesen belezavarodtam - átnéztem már stackoverflow-ra és még néhány oldalra is), ha van ötletetek mi a ludas, várom a tanácsokat
(Furcsa lehet a pointer-pointer, de a teljes törléshez szerintem ez kéne. Ja és remélem érthető a kód azért.)
void del(pont ** Head)
{
if (*Head != NULL)
{
del(&((*Head)->Left));
del(&((*Head)->Right));
(*Head)->Left = NULL; //kerdeses hogy kell-e
(*Head)->Right = NULL; //szinten
free(*Head);
}
return;
}illetve
void kiir(pont * Head)
{
if (Head == NULL)
{
return;
}
if (Head->Left != NULL)
{
kiir(Head->Left);
}
printf("%d, %d-szor\n", Head->adat, Head->darab);
if (Head->Right != NULL)
{
kiir(Head->Right);
}
return;
}Futtatáskor a végén (del után) a Head ide mutat: 00794D38 (miért nem nullptr? nem az kéne legyen free után?), valamint nincs se error se warning, csak futás idejű hiba: Exception Thrown (az
if (Head->Left != NULL)
sorban akiir
függvényben). Köszönöm előre is, minden tanács jól jön!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autóhifi
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Padavan firmware
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő