Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Egy teljes struktúrát hogyan tudok visszaadni (feltöltés után úgy, hogy megmaradjanak a struktúrán belüli változások) a főfüggvénynek egy másik (void típusú) függvényből? Azt tudom, hogy sima változókat és tömböket címszerinti paraméterátadással (&) lehet visszaadni, de igazából azt nem tudom, hogy ezt egy struktúránál hogyan alkalmazzam.
A feladatot bonyolítja, hogy azt, hogy mekkora struktúratömböt szeretnék létrehozni, egy fájlból kéne kiolvasnom és én már azt is abban a függvényben szeretném megcsinálni (és magát a struktúrát is létrehozni), mint amiből visszaadom majd feltöltés után a struktúrát.
Ezzel az a baj, hogy úgy tudom, hogy a címszerinti paraméterátadásnál már az adott függvény deklarálásánál meg kell adni a paramétereknél, hogy melyiknél akarom megtartani a változásokat, tehát igazából már a függvény meghívása előtt léteznie kéne magának a struktúrának, ezért nem tudom igazából, hogy ez hogyan valósítható meg egyáltalán.Az egész kérdésem lényege:
1, Csak simán struktúrát hogyan tudok visszaadni címszerinti paraméterátadással a main függvénynek egy másik függvényből?
2, Meglehet-e azt oldani valahogy, hogy úgy is visszatudjam adni a struktúrát a változásokkal (feltöltéssel) együtt, hogy azt nem előtte a main függvényben hozom létre, hanem abban a függvényben, amiben a feltöltés is végbemegy. (Olyanra gondolok, mint egy int típusú függvénynél return változó-val vissza tudok adni egy számot, amit abban a függvényben hoztam létre.)A hülyeségekért, túlbonyolításért elnézést mindenkitől!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
- Witcher topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Kerékpársportok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest