- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy házit programozásból, linkelem is.
Feladat
aminosav.txt
bsa.txtszerk: visual studioban programozunk, C++ programnyelv.
Tudnátok adni ötleteket, hogy hogy kezdjek neki?
konkrétan az a bajom, hogy az aminosav txt-ből hogy tudnám valahogy rendezni vagy az adatokra konkrétan rákeresni. Gondolkoztam, hogy mivel minden sor \n végű így az alapján szét tudnám választani őket és tömbökbe rakni az egyes aminosavakat, innen talán már könnyebb lenne dolgozni velük. Ez lenne kb a 3.-ik feladatig.A 4. feladatban, meg kéne számolni a C, H, O, N, S betűket majd beszorozni egyenként az atomszámukkal gondolom? Bár nem értem azt a részt hogy az aminosavak összekapcsolódásakor kilép egy Hˇ2O molekula.
5.- Feladatban is mondjuk elkezdeném írni tömbbe a beolvasott adatokat, közben keresni kéne az Y vagy W vagy F betűket, és amint talált, egy új tömböt kezdenék? Ha ez megvan akkor a legnagyobb tömb lenne a megoldás, bár nem tudom hogy tudnám a láncban elfoglalt helyét így meghatározni.
6. Feladat. Itt is gyakorlatilag lehetne kezdeni úgy mint az ötösben, csak a keresésnél R majd A vagy R majd V -t talál akkor kezd új tömböt. Az első tömbben megszámolnám a C-betűket majd kiíratnám.
Kezdő vagyok, lehet sokkal egyszerűbben is meg lehetne oldani, nem tudom ezért is várnék némi ötletet ha tudtok! Határidőm December 8 reggel 8 óra a beadáshoz. Ha addig nem tudnám megoldani lehetne számítani valaki segítségére? Fontos lenne, akár egy évet is csúszhatok, ha nem lesz meg a tárgy sajnos...
Köszönöm mindenkinek előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Napelem
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest