- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
nagy tévedés mert van azért egy réteg a fogadok közt aki megél ebböl igaz ez nagyon vékony... , csak az átlag egyrészt nem profi a profi attol az hogy meg tudja álni ne játszon semmit csak ami a tuti és bár sokan azt hiszik ilyen nincs VAN én is volt hogy vesztettem egy hétvége alatt 50et és volt hogy nyertem 130at 3 hét alatt söt vannak sportágak ahol nagyon jo találati arányal rendelkezem ha nem játszanék mást még hosszutávon nyerhetnék is ha nagytétben játszanék meg mégtöbbet mégis pénzemnél vagyok vagy vesztek mert szenvedélybeteg vagyok nem tudom megállni hogy ne játszak ''mást'' amiben nem vagyok jó..... ez a helyzet
a saját szavadanak mondtál ellen hiszen kijelentetted 2500bol egy év alatt 30000csináltál na a profik is igy csinálják csak nem 2500 bol hanem az 1000x eséböl és akkor már mindjárt meg lehet élni belöle...
amugy ha valaki ráál egy szisztémára elég jol tippel egy olyan helyen ahol az odds ok magasak folyamatosan a pénze 1- ~x % át tudja pluszban szerintem neked is igy jött össsze.ezt én is kiprobáltam amikor melo nélkül voltam napi 15ora játék és kitarto munka eredménye hogy egy negyedéves periodus alatt 550000ft ot feltéve (kb 20000es tökét mindennap megjátszva ) havi szinten 5000-15000 ezret kivettem 500ft os alappal nem lehetetlen csak nehéz föleg megálni azt hogy nyerni akarsz igazán nyerni és nem apropénzért játszani... akinek van tökéje ezzel foglalkozik és ide nyomja az idejét mint a profi pokeresek megél ebböl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Mini-ITX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Kugoo Kirin G1
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest