Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz ladybug #199 üzenetére

Kedvesem fél 1-kor jött haza ebédelni, Borkát pedig kb 10 perc múlva hozta haza papi. Fél órát játszott még a szomszéd kislánnyal az utcán, közben beszélgettem az anyukájával.
    Fél 2-3ig aludt, utána elmentünk fagyizni és boltba. Rékát az udvaron tudtam elaltatni, bent egyre kevésbé szeret lenni napközben.

Miután hazaértünk megszopiztattam Rékát, és elmentünk a szomszéd kislánnyal biciklizni. De hatalmas sírás lett a vége Borka részéről. Megbeszéltük, hogy felváltva hol az egyikük, hol a másikuk mehet elöl. De a szomszéd kislány egyszer sem engedte Borcsit előre. Megértettem a dühét, de vhogy le is kellett nyugtatnom. Az biztos,hogy többet nem megyünk vele biciklizni.

Fél 5 után ért haza kicsi férjem, és mentünk Keszthelyre, mert tablettát kellett feliratni az orvossal. Vittük a lányokat is, és hazafelé meglátogattuk kolléganőméket. Ők nem voltak otthon, de a lányuk igen, és ő is nagyon örült nekik. A barátnője is nála volt, akinek Kili kölykét ajándékoztuk. Emily nagy kutya lett már, és szép. Sok tulajdonsága Kilit juttatta eszembe. Jaj, de nagyon hiányzik. Van olyan, hogy úgy hallom, mintha ugatna, vagy amikor az ajtót kaparta, ha be akart jönni...De ő már nincs köztünk.

7-re itthon is voltunk. Összeütöttem egy gyors vacsorát, aztán fürdés, mese és alvás.
    Réka ma is sírdogálva aludt el, de sokkal hamarabb, mint tegnap. Nem akarom minden alkalommal mellre tenni, ha sír. Amúgy sem éhes, csak a fáradtság miatt nyűgös. Beteszem ilyenkor a kiságyába, és simogatom, dúdolok neki. Ez megnyugtatja.

Holnp el kellene vinnem orvoshoz. Fürdés közben vettem észre, hogy kiütéses a teste. Nem tudom mire vélni. Illetve az eperre gyanakodom, amit tegnap és tegnapelőtt is ettem. Mert ha a tehéntej átmegy az anyatejbe, akkor az eper is, ugye? Holnap majd kiderül, de remélem semmi komoly.

[Szerkesztve]

Aktív témák