Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
szili!
Az ilyeneknek mennyit fizettek?
#YTalert.[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz Wiz Khalifa #94879 üzenetére
2.100-ért szállítanak ám házhoz is...
-
GabN73
addikt
Winter Food Feszten volt már valaki? Érdemes kimenni enni valamit, vagy csak a szokásos túristalehúzós cucc van?
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #94844 üzenetére
1-ig vannak hivatalosan nyitva, 1:30 körül mondták hogy mennének ők is. Nem volt vészes napjuk, mondták, hogy többen is szoktak lenni (de hová teszik őket? )
Van palija, dúl a romalove, szóval nem tudtam meg a bugyi színét
De szeretettel várnak vissza mindenkit, jó volt a fogyasztás ....Ja, és sikerült egy rendes taxist is kifognom, ezeröté' hazadobott, városnézősbe' ...
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Amikor jelentkezel egy állásra, de kapod az out of office választ azonnal...
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #94409 üzenetére
Szép álmokat!
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #94366 üzenetére
Nem kösz, nem tudom hová rakni egyelőre.
-
GabN73
addikt
Szobatárs, zárható szekrény nincs sajnos
Ace owner
Persze, holnapi vizsgán mi fogunk sz*pni, majd abból...Saint_
Igazából nincs kedvem költözni ismét, innen már csak a sajátba szeretnék. Úriemberünkkel van egy kis probléma, az összes lakónak van vele egy kisebb problémája. Az lenne a jó, ha ő lenne elküldve, ami nagyon érik neki.
Tapasztalat alapján mondom: előbb a tartozások kifizetése, míg szem előtt van, utána szabad csak elengedni.[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #94340 üzenetére
A csíptethető jónak néz ki, talán tudok olyan környezetet kialakítani, ahol nem nagyon látszik.
Természetesen a szoba lenne a fő cél, és rálátás a cuccaimra, ágyamra, de ahogy említettem, a 4 falon kívül nem nagyon van berendezve sok cuccal.Saint_
Igen, sajnos az... Mehetek vissza a kislányhoz másikért... Viccet félretéve tuti hogy 2-3x-os árát fogom kérni...szilárdunk
egyelőre nem, köszi, de gondoltam rád is.Savageboy
Jófogáson már megtanultam, hogy csak személyes átvétel. Illetve a netes vásárlásoknál, ha nem ismerem az eladót/nem ebből él akkor is csak személyesen. Ha van ismerős BP-n kérd meg hogy vegye át és küldje el...[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #94333 üzenetére
Szekrény teteje nem játszik sajna, nincs olyan magas szekrény + b*szott nagy a beltér. Szobában pedig nincs olyan hely, ahová tudnám rakni.
Bejáratnál megoldható lenne, engem inkább az érdekelne a későbbiekben, hogy ki jött be...Qru
Csak eltűnt az origi RayBanem, alapból tartozik egy kisebb összeggel... -
GabN73
addikt
Mini, diszkrét kamerát keresek, tudjon saját vagy SD kártyára menteni, 3 napi anyagot is akár (létezik ilyen olcsóér?)
Besz*rok, hogy a lakótársadban sem bízhatsz ...
-
GabN73
addikt
válasz bandus #94187 üzenetére
esténként rémálom taxizni, ugyan azon az útvonalon mindig más összeget fizetek.
szombaton ugyan így jártam, mondjuk 2 taxisból 2 nem tudott elfogadni kártyátmúltkor leintettünk egyet, strip bár brossúra kirakva, élőben kapcsolt egy hölgyet, aki nagyon szerette volna, hogy d*gjunk vele... legalább "rendes" volt a taxis, megközelítőleg jó összegért vitt haza.
én visszasírom az ubert...
(btw amúgy nem értem, hogy az elit taxi miatt miért nem sír a szájuk)
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Ace owner #94151 üzenetére
Betekintésre menj be, ha úgy érzed, hogy simán meglehetett volna. Pirisi így sz*patja a népet, én anno a menedzsmenttel szívtam sokat, pedig kipuskáztam, megtanultam... Bementem hogy miért is elégtelen, meg se volt nézve, 3-as, köszönöm
eddigi kérdéseket írd már le, ismerős is megy 20-án
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #94148 üzenetére
Csak ha te fizetsz mindent
Rájöttem hogy rámférne egy kis külföldi út is, nem viszel ki Rómába?
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #94130 üzenetére
Akkor azért nem veszed fel a telefont, mert vele vagy. Értem.
-
GabN73
addikt
Mivel is induljon a reggel?
Telefon kijelző megadta magát. Mert miért is ne, biztos ami biztos ne legyek elérhető
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #94008 üzenetére
Csak te mentél oda, vagy Cool is? Még jó hogy nem voltam ott?
-
GabN73
addikt
Sima D?
Automata, vagy manuális?látom automata. Azért nem árt megnézetni azt is, mert drága móka tud lenni, hiába öreg konstrukció.
300-ért ajándék, ha 300-ból nagyon rendbe tudod rakni. Főleg, hogy faceliftes.A tényleg "kompromisszumok" nélküliek ~1 milla körül mennek, te is tudod.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Jó helyen van, sok jó hely van a környéken, pl: Borssó, Costes, Pasta, Buddies Burger...
Nem tudom, hogy csak az Aréna-szállás között akartok e közlekedni, de egy 4-es metróval olcsóbban kijöttök. (Kálvinnál van megálló, Keletiig elvisz, onnan 5 perc séta)
Árban kb ugyan azok a taxik, bár szerintem a világ legmegbízhatatlanabb és legprimitívebb fajtájú emberek taxiznak BP-n.Kálvinnál ott a Ráday utca, 1 megálló/gyalog 10 perc séta a Fővám, villamossal 2 megálló a Deák.
Most hogy jeges a Duna, egy Duna korzó sétát mindenféleképp megejtenék (én a Március 15 tértől szoktam a Lánchídig gyalogolni) [főleg naplementekor, amikor kap egy kis színt is]
2-es villamos végig visz a Fővámtól a Parlamentet megkerülve, a pesti rakpart mentén, kivilágítva egész szépen néz ki minden róla. [munkaidő leteltével érdemes várni, tömve szokott lenni ]
Igazából mi érdekel, mit nem láttatok még, mit néznétek meg szívesen.Éttermes rész: pénztárca szab csak határt, illetve, hogy mennyire mennétek messze érte. Fine dining is jó, vagy csak klasszikusabb, milyen konyha legyen stb.... A Kálvin környéke tele van jó hellyel, csak szét kell nézni, hogy mi érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
#keresek valakit, aki tudna segíteni egy asztal és egy pár cucc elszállításában. Asztal 140*65-ös.
Munka miatt nem nagyon találok olyan helyet, ahol értelmes kaució mellett ideadnának egy kisebb furgont
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #93451 üzenetére
Még ha hazavitted volna a piros kabátost
-
GabN73
addikt
Tinder tipp:
Tegyétek át a locationt Moszkva közepére. Hihetetlenül sok jó nő van ott banyek
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #93214 üzenetére
Rendeltem pizzát, 1,5 órája, nem tudom mivel hozzák, de még nincs itt
Miért is ne én szívnék ezzel?
-
GabN73
addikt
Furi.
Nekünk sose volt lemerülős probléma.Amúgy föccer már javasolta, a sarukra érdemes figyelni, az viszont már tréfált meg engem is anno.
#YTalert #NemRobiVilmos.
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #93008 üzenetére
IKEA-s cuccokat vittél?
buék mindenkinek
-
GabN73
addikt
#lookingforajob.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
De az nincs steam szélszben', meg nincs ilyen jó soundtrackje
Qru
Akkor addoljMindenkinek kellemes ünnepeket!
-
GabN73
addikt
-
-
GabN73
addikt
Mibe merjek fogadni haverral, hogy a németben élő rokonai álltal múlthét pénteken feladott csomag nem fog megérkezni a héten?
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #92436 üzenetére
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #92378 üzenetére
A 8. részben meg majdnem egy sunavillantás jött neki össze.
#szpojleeres indekszes cikk (aki nem látta a 8. részt, az ne kattincson e!)
Részben egyetértek vele, a zene ilyen formában szerintem is indokolatlan volt (esetleg egy jó kis akusztik-lassú verzió jobban illett volna bele), illetve a időszál a végénél tényleg kicsit össze-vissza lett. [kicsit clickbait címet adtak neki]
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Sose értem, hogy miért jó ilyen all you can eat-es helyre szervezni sok évvégi-karácsonyi összejövetelt.
Én kifejezetten nem szeretem ezeket, trófeába elég szép összegeket kérnek el... De hát ha a nép nagy része ezt akarja
Annyiból elmegyek egy jobb étterembe, majdnem 2 főre ...Nem baj, megint jó lesz röhögni a sok nagyszájún, meg egyél mer' ingyé' van b*szod embereken...
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #92309 üzenetére
Csak nem a Kantinba?
Petyyyyy
Ha gyros, akkor Kerkyra! -
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #92277 üzenetére
"18 éves korom óta önellátó vagyok és korosztályomhoz képest nagyon magas, magam által megtermelt egzisztenciákkal rendelkezem, ezt belső baráti köröm és az ismerőseim is tudják, noha soha nem nagyképűsködöm, még autóm sincs, mert egyszerűen szükségem nincs rá.”
Tehát díler, vagy ul-t adogat el
"16 éves koromban kezdtem el dolgozni (nem Magyarországon), nagyon hamar sikerült jó állást szereznem, majd saját vállalkozást indítanom. Már a gimnázium vége felé is csodabogárnak számítottam, jól tanultam, noha míg az osztálytársaim új mobilt akartak én az adószabályokat bújtam a következő nagy projektemhez. Sosem tartottak „ronda” srácnak, nagyképűség nélkül elmondhatom, hogy szerencsés géneket kaptam a szüleimtől azonkívül, hogy nem tartozom a legmagasabbak közé, mindig megkaptam, hogy nagyon helyes srác vagyok. Régóta keményen sportolok és ez is látszik annyira, hogy többször kaptam reklámszerződésekre ajánlatot, de ez engem sosem érdekelt."
...
Szuperember lehet a srác, modellkedhetne, sportol, 20 évesen milliárdos saját céggel/cégekkel...
Ha tényleg az lenne, nem a velvetnek irogatna ilyen sztorikat..."Kicsit" kamunak érzem a dolgot
-
GabN73
addikt
válasz Vasinger! #92246 üzenetére
A 3 legjobban marketingelt hely...
Tuning finom, cserébe nem olcsó, Buddies-Black pedig kb ugyan az, a Buddieses srácok a BlackCabben dolgoztak előtte
Amúgy az egész hamburgerezősdi fel lett szépen fújva, oké, a gyrososok számát nem érik el.
Ha nem az ételkritikából élsz, akkor nem fogsz nagyon nagy különbségeket találni -
GabN73
addikt
válasz werszomjas #92104 üzenetére
2 főre 50k, 1 órára, ti osztjátok be hogy ki mennyit megy. Annyi, hogy lesz veletek egy ember mindig.
Mehettem volna ide dolgozni
-
GabN73
addikt
Én meg mostanság egy X350/358-as XJR-t látok, tök csendes gép amúgy.
Múltkor meg egy legújabb X351-ből (legújabb XJ Jag) szállt ki egy fazon: sötét terepmintás melegítőszett, sportcipő, ügyvédtáska...
Az a Porke nekem is kéne, csak félek, hogy a bal vádlim/combom szemmel láthatóan nagyobb lenne rövid idő alatt.
Nálatok meg egyidőben egy új, fehér E63 AMG állt Ott is szoktak finomságok állni
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz rgeorge #92003 üzenetére
Pénzügyön (/vagy akik intézik a munkabért/) kérdezz rá elsősorban. Mancikának/Gyuszinak vakarnia kéne a fejét, hogy miért kaptak vissza tételt/miért futott hibára a csomag.
Ha viszont valamilyen oknál fogva nem lett véglegesen bezárva, akkor bank tud segíteni, és valószínűleg ott van az összeg valahol. (Nem voltál inkasszózva, nem volt fennmaradt tartozásod, kártyádat mikor adtad le? stb.)Visszapattanásnak változó az ideje, de általában még aznap kiderül.
föccer
Mivel ő csak pénzt kap, így nincs többletköltsége, a cégnek lehet visszautasított tételenként némi összeg.
Itt egyértelműen a cég a hibás, hogy elírták a számlaszámot, holott jelezve is volt nekik, ráadásul még jó helyre is utaltak előtte.[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz rgeorge #91999 üzenetére
Zárt számla esetén az utalónak visszafordítják a pénzt, nem kéne hogy jóváíródjon a régi számládon, ha véglegesen bezárattad mielőtt megjött volna rá az utalás.
tomcsi23
"de már 11.01-én szóltam, hogy ne ide, hanem egy másik számlára küldjék"
"a decemberi fizetést megint a régi, már halott számlaszámra küldték, sőt, kétszer is, mert állítólag a banki program megjegyezte a régi számlaszámot, és még az újonnan felvett partnerhez is azt autofillelte utaláskor"
szal, ja, szólt nekik, csak a cég bacta elbandus
OTP-nél nekem automatikusan fiókba küldték, majd kértem, hogy küldjék címre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest