- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem olyan orosz beütése van. Már az első megszólalásánál orosznak hittem...

Még 10 perc, és telepítem is a kicsikét. :$
-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pontosabban arra gondolok, hogy
-ugyanúgy 4 karakter (+1, ha extrásan veszed meg)
-ugyanúgy siren, soldier benne van, valami újat csaphattak volna még a kettő másik karakterhez.
- szinte ugyanaz a fíling. Ölj, Ölj, Ölj. (ezzel nincs is baj, csak kezdem unni.
)
-ugyanazok a fegyvertípusok (első ránézésre)
-de van benne pozitívuzm is: CL4P-TP! A kis zsengeagyú bújós nagyarcú robot visszatér!
-A nagy, dagadt orosz csávó ( nem jut eszembe a neve) egy Isten lesz... Oszt mié'? Mi nagy dolgot tett az első részben, hogy ISTENI SZOBROT KELLJEN EMELNI ÉRTE????Röviden ennyi

-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Gépigénnyel kapcsolatban: A minimum megvan hozzá, szal low grapfikán menni fog. Megnyugodtam.

Az alapjáték 8 és fél ezre nem is nagy ár, ahhoz képest, hogy más játék azonnali érkezéssel/előrendeléssel 10és fél ezer is van.

ezt a Deluxe Packot még végiggondolom. Nem hiszem, hogy megéri nekem életem első játékmegvásárlása 30ezret csak azért, mert egy-két nagyon tuti csecsebecse extra is van hozzá.

De majd megfűzöm a pénztárcámat, hogy engedjen egy kicsit a keretből.

-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egy a bajom az egész játékkal: hogy majdnem ugyanarra a kaptafára készült, mint az első rész.

A Gearboxtól többet vártam, azért ne legyenek már Activision, a Call of Duty sorozattal. :/
Apropó.. tudunk valamit a gépigénnyel kapcsolatban?
-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Még 35 lepedőnél is több itthon? D: elment a kedvem a vásárlástól.

-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát, 35 ezerért még meggondolom a dolgot. :/
-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Vagy van még ez itt:
http://www.borderlands2.com/preorder/img/BL2_CE_DeluxeVault_sm.jpg
Es is érdekelne!

-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A premiere clubos érdekelne igazából, ezt hol tudom megrendelni?
-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jó döntés!
Én még filózok rajta, hogy előrendeljem-é, mert nincs nagyon zsém, de most épp dolgozok, és hamarosan kapom a fizut.

-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Okay.

Amúgy mennyire várjátok a Borderlands 2-t?

-
JocheeDa
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hádde' Ha tudod fekete a cucc.

-
JocheeDa
csendes tag
Ahoi játékosok!
Bocs az alacsony aktivitásomért, de nem volt időm gémelni.(le is töröltem, MICSODA HIBA!)
Most megint telepítem lassan a GOTY Editiont, és szeretném kérdezni, hogy kinek lenne kedved egy kicsit co-opban Hamachin játszani?
Akit érdekel a dolog, dobjon pü-t.
Köszönöm előre is

-
JocheeDa
csendes tag
Hát sajnos ez se segített. Próbáltam beállítani fix IP-címet, de ez se segített. Hostolásnál Ugyanazt írja ki: Symmetric NAT router... -.-" Én rontok el valamit, vagy a Routerben van valami?
Más Fórumokat is olvastam, és nem csak nekem van ilyen problémám. Aki ért hozzá, az tudna segíteni?
-
-
JocheeDa
csendes tag
Naszóval. Beállítottam a Routert. Engedtem az UPnP-t. Hátha most jó lesz. Valaki jön délután egy gamere? (lvl 14 Mordecai vagyok.)
-
JocheeDa
csendes tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Ez mind megvan. Aztán ma olvasom egy oldalon, hogy ha én hostolok, ki kell kapcsolni a tűzfalat. De én nem akarom, mert lehet, hogy valami cucc bejön. Van NOD32 vírusirtóm. Nem lehetne a Tűzfal kikapcsolása helyett valami más megoldást találni?
Tegnap próbáltam hostolni, jó is lett, de nem tudtak hozzám csatlakozni. Portforwardingot próbáltam, úgy sem ment. Most megpróbálnám ezt a tűzfalas bizét, csak attól félek, hogy lejön valami szutyi a netről. Rizikós dolog, nem nagyon vállalnám be.
-
JocheeDa
csendes tag
Na megvan ez a GameRanger.
Hostoltam is, mert kellene a segítség. csakhogy csatlakozni akarnak hozzám, de nem tudnak. Miért?
Azt mondják, mindent jól csináltam, csak a hosttal van valami. Miért nem tudnak hozzám csatlakozni? Lehet, hogy mégsem csinálok mindent jól?: /
-
JocheeDa
csendes tag
Arra viszont még nem kaptam választ, hogy az a bizonyos verzió engedi a Co-Op Játékot?
-
JocheeDa
csendes tag
Hello!

Én tavaly karácsonyra kaptam a játékot unokatestvéreméktől.(Warez verzió volt.) Volt egy kis problemo, mert a DVD (dupla rétegű) valami oknál fogva CRC hibás lett. Hállelúja, tölthettem le 134KB/seces nettel 6 gigát. gyönyörűen 2 napba telt, de lejött. 2009 februárjában toltam is a gamet, frankó volt, csak már nem emlékszem, hogy újratelepítés miatt vagy hogyan, de letörlődött a game. azután nem is tettem fel, mert pucolás lett a gépen, és a torrent elveszett, nem volt kedvem újra letölteni 6 gigát. aztán 1 év alatt kijött 4 DLC(Most tölti a drága GOTY Editiont, 2h 36min hátravan^^). Nézegettem a vidiket, DLC trailert, Gameplayeket sötöbö, és megjött a kedvem. Nem sok rpg-vel játszottam, az első az a dibalo II volt, még 9 évesen unokatesóm segítségével toltam.(eléggé ijesztő volt, nem is szerettem.)a 2. az a Fallout 2 volt, ami nagyon lekötött. Imádtam. Aztán meg a Fallout 3-at meg elrontották(Borderlands-kopinak hívom.Teljesen ugyanaz a Role-Playing Shooter játékmód van benne-.-"), az már nem is érdekelt. Most beregeltem a fórumra, mert jó közösségnek tűnik(remélem nem csalódok
), és legalább beszédes is.
Az első karim egy Hunter volt. Nem is érdekelt más kari. Abban a hitben voltam hogy "hunter? Wöööö. Csipa=Fejlövés." Osztogattam is a Headshotokat a Skagekbe meg jól elvertem az időt a Rakk-vadászatokkal( Tisztára olyan volt, mint egy sci-fi Big Game Hunter xĐ
Sörétessel odaszórtam, csipával egy-két fejlövés és máris pörög az idő. Meg a hulla.: ))
Egy vagy ét bossig jutottam( nem emlékszek, 2 éve volt az utolsó gamelésem. : /) Nine-Toes volt a legnagyobb.
Most lassan lejön, remélem még délután tudok gamelni.Ui.: Warez verziónál engedett a Co-Op? Mert akkor valakivel mehetnék: )
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és legalább beszédes is.
Sörétessel odaszórtam, csipával egy-két fejlövés és máris pörög az idő. Meg a hulla.: ))