- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
westlake
üzenetére
A szökőkút féle sebzés az éppen az amikor hat az elementális sebzés (legalább is én csak akkor láttam ilyet amikor tűz, sav vagy sokk sebzés érvényesült de ezt ugye jelzi is a számok színe), ráadásul azok stackelődnek így egyszerre ugyan abból a fajtából akár több is aktív lehet, persze az csak akkor igazán látványos ha gyenge fegyvert használ az ember még az elején mert akkor még nem halnak meg tőle gyorsan.
Amúgy az utolsó SMG igen csak jóféle a dúrva recoil reduction és accuracy bónusz miatt amivel hosszabb sorozatot is elég pontosan lehet elengedni és a sebzése is elég pofás.Miután végigvitted vagy éppenséggel közben van értelme a co-op-nak (mondjuk legalább pt2-ben) mivel akkor sokkal erősebbek az ellenfelek. Lehet menni arénázni (még nem volt módomban sajnos kipróbálni de a duelezést ezek a rendkívül erős fegyverek sajnos megölik mert 1-2 lövés és halott vagy

Egyszer beugrottam egy 4-es partiba, kettőnket beszorított egy toronyhoz egy halom hasonló vagy magasabb szintű spiderant és percekig lőttük őket mire sikerült kiszabadulnunk, azt pl. rendkívül élveztem. -
- = Zk = -
félisten
válasz
westlake
üzenetére
hát énmár baszhatom, az előző végigjátszást ilyen szempontból:c
ha visszamegyek, tuti nem lesz nálam a második végigjátszásra a talált fegyó
amúgy mégcsak most megyek a sivatagi autókázós részhez
....
érdekes, hogy 2 narancs stukkerem már van...de annál feljebb még nem léptem sajnos. lvl42-vagyok perpill...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Temu
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.02
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest