- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
multiban tuti olyan 30-szor
csak equalizer revolverből több,mint 20 félém van már
egyedül siren-nel 1x,bug nélkül,ranger-rel csak a peremes-leleapulós módszerrel
de egyedül nem ad olyan sok és jó cuccot..nomeg nem vagyok mazochista
és egyébként pearl fegyvert egyszer sem kaptunk multiban sem,pedig próbáltuk scavenger,stb loot javitó modokat betéve is(sima ládában találtam viszont mégegyet...)...de narancsok azért jöttek,nomeg beszereztem mindenféle elementálból is a 6-os szintet,ami pl.meg sem volt emlitve a dlc-nél a leirásban,hogy azok is 1-gyel feljebb lettek maximálva..itt láttam meg a múltkor egy kollégánál screenshoton
igaz akkor még nem is kezdtem craw-ozni.
egyébként hülye bug,hogy a crawot multin le lehet legálisan gyűrni egymásután többször is,de 2-3 után már hibák jelennek meg,rosszul működik a lift,stb...gondolom a földön hagyott többszáz cucc miatt
azok ugyanis megmaradnak minden kör után,amik nem kellettek...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak equalizer revolverből több,mint 20 félém van már
de egyedül nem ad olyan sok és jó cuccot..nomeg nem vagyok mazochista
és egyébként pearl fegyvert egyszer sem kaptunk multiban sem,pedig próbáltuk scavenger,stb loot javitó modokat betéve is(sima ládában találtam viszont mégegyet...)...de narancsok azért jöttek,nomeg beszereztem mindenféle elementálból is a 6-os szintet,ami pl.meg sem volt emlitve a dlc-nél a leirásban,hogy azok is 1-gyel feljebb lettek maximálva..itt láttam meg a múltkor egy kollégánál screenshoton