Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Pisztillus #137 üzenetére
Psoriasisra eddig is tudtam, csak azt nem, hogy erős szteroid, és érzem, hogy marja a bőröm, na mind1, meglátjuk, használ-e, de sztem hasznosabb, mint az elocom, mivel az csak a szteroid, és nem oldja az elhalt sejteket...
-
picur220
veterán
Tudja vki, hogy ekcémára jó-e a Diprosalic oldat/krém?? Álítólag pikkelysömörre van, de a gyógyszerész aszonta, hogy szokták ekcémára is alkalmazni...
-
picur220
veterán
Sziasztok! Nekem is van jelenleg is a fent emlitett bőrbetegségem, voltam is vele bőrgyógyásznál, felirta az elocomot vmi higitott formában, de nem volt jó semmire. Aztán felirta az eredeti formában, de az sem igazán használt, mondhatni semmit sem ért. Egy barátom ajánlott egy oldatot, ami állitólag pikkelysömörre van, de a gyógyszerészek azt mondták, hogy ekcémára is jó. Ennek a neve Diprosalic, ez kb ugyanannyit ér, mint az elocom, magyarul semmit. Vkinek van vmi ötlete? Nem olyan vészes a helyzet, csak a kezemen van pár helyen, de kissé néha idegesitő tud lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest