- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Anyumnak parlagfű, egyéb fűfélék, házipor, dohányfüst, valamilyen penész allergiája van.
Ha nem szedi a Zyrtec gyógyszert akkor az Antipoll Forte cseppeket szedi és Echinacea teát iszik.De általános immunrendszer erősítő pl. a grapefruitmag olaj de itt írják róla (amúgy ezt nem tudtam csak ahogy kerestem, hogy linkeljem találtam róla, hogy bőrjellegű problémákra is jó, a topik témájánál maradva)
Szõrtüszõgyulladás, vágott seb, bõrkiütés, övsömör, ekcéma, szemölcs, bõrgomba, korpásodás, fejtetû esetén külsõleg
Krémekbe keverve hatékony ellenszere az ekcémának, herpesznek, pattanásoknak, fertõzéses eredetû bõrkiütéseknek
és pl. a kasvirág (echinecea) cukorka is immunrendszererősítő és jóízű is.Mindent amit linkeltem gyógynövény-, bioboltokban kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest