Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
hitman77
üzenetére
szia hát fajtól függő hogy kibírja e
de én pl most csinálom pont ezt egy bonsaiommal mert nagyon felnőtt és alul már semmi ága meg levele nemvoltvisszavágtam az összes ágát felül kb 10 centi lekerült róla
és rengeteg hajtása jött lejjeb
amit a képen látsz (zöldet) az mind azóta nőtt hogy levágtam az egész tetejétcsak az a baj hogy most tél van és megnyúlik a melegben mert teleltető helyem nem nagyon van

Kép balra lesz egy későbbi kép is róla
meg majd most talán holnap felrakok egy mostanitszóval nekem elburjángzik aztán már csak okosan kell nyírni hogy tömör legyen
jah meg a tál dolgot még megkell oldanom mert idén egy teszkós müanyag fagyasztós edényben van
ami ugye sajnos átlátszóde nálad a fajt jólenne tudni meg hogy hogyan is néz ki és mit lehet belőle

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest