Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
kyroa
újonc
Sziasztok! Először is bocsánat, ha rossz helyre csináltam ezt a topicot, de már belekeveredtem az internetbe az elmúlt 2 nap.
A problémám: pár napja ügyesen telepítettem az istartsurf kereső motort (mellékelve volt egy másik installban), amit aztán kegyetlen nagy szenvedéssel kiirtottam a böngészőimből, de utána az összes böngészőm kegyetlenül belassult. Lefuttattam 2 féle vírusirtót (egyik a NOD32), 4 féle anti-spyware, malware programot, elvileg már nincs semmi a gépemen. A többi dolog működik normál sebességgel (másolás, töltés, még a Fall Out New Vegas is). Szedtem le különböző programokat, a procim rendben van, memória oké, videókártya rendben. Az összes böngészőt teljesen lepusztítottam a gépről (revo uninstaller+kézi segítség ha még kellett), majd visszaraktam, sőt az operát és a comodo dragont is kipróbáltam. A flash playert is leszedtem, felraktam az újat, régebbit, leszedtem...Ugyanaz van mindegyikkel. Még a hálózati beállításokkal is babráltam, DNS-t autómatikusra állítottam, és még pár biztonságos beállítást megcsináltam amiket főleg angol oldalakon olvastam. Néha a win update felpörgette az svchost-ot, de azt is megoldottam. Tudom, hogy a vége win újrarakás lesz, de azt csak 1 hét múlva tudom megcsinálni, és idegesít, hogy mi lehet a baj. Nem vagyok informatikus, de szinte mindig meg tudtam minden ilyesféle problémát oldani. De ez most nem megy.
A gépem egy Dell N5110 notebook, i7, 4 magos intel proci, 8GB ram. Merevlemezeken van hely, nem melegszik. Eddig nem rakta le semmi sem ennyire... Win 7 64 bit.
Előre is köszönöm, és mégegyszer elnézést, ha rossz helyre írtam!
Aktív témák
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest