Hirdetés

Aktív témák

• kyroa

újonc

Sziasztok! Először is bocsánat, ha rossz helyre csináltam ezt a topicot, de már belekeveredtem az internetbe az elmúlt 2 nap.

A problémám: pár napja ügyesen telepítettem az istartsurf kereső motort (mellékelve volt egy másik installban), amit aztán kegyetlen nagy szenvedéssel kiirtottam a böngészőimből, de utána az összes böngészőm kegyetlenül belassult. Lefuttattam 2 féle vírusirtót (egyik a NOD32), 4 féle anti-spyware, malware programot, elvileg már nincs semmi a gépemen. A többi dolog működik normál sebességgel (másolás, töltés, még a Fall Out New Vegas is). Szedtem le különböző programokat, a procim rendben van, memória oké, videókártya rendben. Az összes böngészőt teljesen lepusztítottam a gépről (revo uninstaller+kézi segítség ha még kellett), majd visszaraktam, sőt az operát és a comodo dragont is kipróbáltam. A flash playert is leszedtem, felraktam az újat, régebbit, leszedtem...Ugyanaz van mindegyikkel. Még a hálózati beállításokkal is babráltam, DNS-t autómatikusra állítottam, és még pár biztonságos beállítást megcsináltam amiket főleg angol oldalakon olvastam. Néha a win update felpörgette az svchost-ot, de azt is megoldottam. Tudom, hogy a vége win újrarakás lesz, de azt csak 1 hét múlva tudom megcsinálni, és idegesít, hogy mi lehet a baj. Nem vagyok informatikus, de szinte mindig meg tudtam minden ilyesféle problémát oldani. De ez most nem megy.

A gépem egy Dell N5110 notebook, i7, 4 magos intel proci, 8GB ram. Merevlemezeken van hely, nem melegszik. Eddig nem rakta le semmi sem ennyire... Win 7 64 bit.

Előre is köszönöm, és mégegyszer elnézést, ha rossz helyre írtam!

Aktív témák