Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Még messze a kocsi vétel ~1 év, de szeretek képbe lenni a dolgokkal. 1-2 évre terveznék csak, mert utána nem lenne rá szükség (lesz céges kocsi), így el is adnám. E61-es kombi BMW-ben gondolkozok (525D/530D). Olvasgattam, váltó, turbó necces ezeknél...Na most tegyük fel megvan a kiszemelt, egy átlagos szerelő ezt megtudja nekem állapítani minden rendben van vele, vagy ilyenkor érdemes BMW szalonba elvinni ahol átnézik? Ez nem is lenne probléma, csak tegyük fel pont 5 szarba belefutok, mindet átnézetem, már az ~200 ezer, és még meg se vettem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CharlieDrop #29865 üzenetére
Csak olvasgattam, abszolút nem értek hozzá. Ha esetleg erre kerül a sor van itt vagy tudtok ilyen BMW szakít BP vagy környékén?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz H.Ezredes #29918 üzenetére
Azért gondolom van olyan magánszemélytől vásárolt kocsi is ami nagybecsben tartott és mindig mindent kicserélt rajta, azaz nem kell rákölteni, az oké hogy nagyon ritka, de gondolom létező dolog.
Amúgy nővérem most hozatott be magának egy illetővel egy Z4-est, ott is elvileg minden rendbe volt, még is ~300 ezer most ráment, de legalább így most tudjuk rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Abszolút nem értek hozzá, és magamnak pl nem is vennék, szerintem női kocsi... Amennyit tudok hogy itthon is nézegettet, árban 3 milla volt a plafon, volt 2 normálisabb, de elvittek mind2t, kb 1szerre, így lemaradt róla. Végül kintről sikerült hozatni, 2005-ös, 2,2-es, full extrás, ~200e km-rel. Így hogy 300 még ráment pluszba szervizelésre, átírással, ragadóval mindennel együtt kicsivel 3 milla felett állt meg. Jelenleg csak ez az 1 képem van róla.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Mondjuk ez ember függő kinek mi jön be...
Nem tudom te melyiket nézted, az egyik egy M optikás volt, azt meg is nézték, ott gond volt a tető motorjával, illetve más volt a hátsó lámpája is, egy újabb modellé volt benne, így lehet törött volt, mikor szerelővel akartak már menni megnézni, addigra elment. Biztos jól mehetett az 3 ezres volt 231Le.
-
B-L-A-C-K
titán
Tegnap próbáltam ki az említettet, abba is fabetétes van, abszolút nem gáz, ez gyenge a kép van róla annyira nem adja át. Illetve azt hittem hogy 2.2-es + automata nem fog annyira menni, de meglepően jól, stabilan, és szépen ment, illetve a hangja is nagyon jó volt ahhoz képest hogy nem 3 ezres.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CharlieDrop #29940 üzenetére
Jó persze, gondolom jóval jobban megy, csak +61le, de azért ez se rossz.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Olvasgatom itt hogy E60-asokra évi 600 ezer rámegy...Ez abban az esetben is értendő ha veszek egyet, kicseréltetek benne minden olyat amit ki kell, akkor is? Persze a normális kötelező szervizelést megkapná, és évi 30 ezernél nem mennek többet.
-
B-L-A-C-K
titán
Korom sötét, ismeretlen út, 20 centi mély kátyú -> eredmény....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz SocketA #30170 üzenetére
Az a baj te azt hiszed ide csak BMW fanatikusok járnak, ami ugye közel se így van. Én mint jelenlegi kívülállóként (értem azt az alatt nincs BMW-em jelenleg) jobban örül annak ha egy kolléga elmondja a saját őszinte véleményét valamiről, ahelyett hogy inkább befogja a száját.
-
B-L-A-C-K
titán
Azért kétlem egy 528-as 20-25 litert bekapna. De miért nem nézed meg manuálisan mennyit eszik? Tankold tele, menj vele 100km-t, uátna megint tankold tele, és megvan a fogyasztás (természetesen ezt 50 km is után eljátszhatod, csak 100km-re vetíted majd le a fogyasztást).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szőröscica #30198 üzenetére
Jó persze az reálisabb képet ad, de azért már itt is előjöhet egy hozzávetőleges fogyasztás.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz stickermajom #30208 üzenetére
Ő ezt kérdezte, és viszont meg kell védjem, Ő elmondta az élvezet miatt használja a kocsit, hangja miatt, teljesítménye miatt stb, na most ilyen szempontból nem mind1 hogy 150LE alatt van vagy 200 felett...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz stickermajom #30210 üzenetére
Gondolom arra gondolt hogy 150-ig nem büntetnek pályán, azaz annyival lehet még menni. Én is 148-ra lövöm be mindig a tempomatot ha vidékre megyek pályán, sose büntettek még meg, pedig 1 alkalommal oda vissza minimum 3-4 mérőautó mellett elmegyek.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Vélemény? Ismerősöm ismerőséé, tavaly hozatta Ausztriából magának, de nagyobbra váltanak, elvileg rendbe van az egész, ~220e van benne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz brickm #31395 üzenetére
Majd megkérdezem, ma beszéltem vele amúgy telefonon, elmondott mindent róla, azt monodráma mióta nála van 10 ezrenként cserélte az olajat, és mindent ami kell. Valamit azóta 400 ezret költőtt rá, ennek ugye nagy része a turbó csere volt. De azért köszi ezeket amiket írtàl rákérdezek. Illetve átrágom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz brickm #31404 üzenetére
Azért nézve a kínálatot 1,3-1,4ért ilyen felszereltséggel ilyen állapotban én még sehol sem láttam.
(#31402) brickm: Hát nem tudom mi legyen, nem bánnám ha 1,5 évig évi ~15e km-rrel nem kellene a kötelező szervizen kívül hozzányúlni, de ugye ehhez szerencse is kell. Másik kiszemeltem egy valamilyen kombi H-s astra, de azért egy ilyen csak kényelmesebb lenne mint az a fapados kocsi.
Skimaster: 17-es kerék már csak extra lenne, nekem így is megfelel, nem villogásra veszem én, csak hogy kényelmes használatra.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz brickm #31395 üzenetére
Na megkérdeztem mindent (tudom élőben mondtad de korrekt a gyerek így nem beszél hülyeséget így sem):
A levegőcsövek nemrég voltak cserélve. BMW szervizben átnézette az egészet, rendben van minden más, Hűtőrendszer jó, tartály alján semmi nem lóg. Aksit pár hónapja cserélte, nem tudom már milyenre (nem jegyeztem meg telefonban), de annyit mondott az egyik legdrágább volt. A féktárcsák, fékbetétek mondta viszont kicsit gyenge pontja, szerelője szerint ~10 ezret tudnak még menni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ADAM1337 #31474 üzenetére
Minket tavaly év végén parkolóban ért egy kis meglepetés, természetesen elfelejtett otthagyni egy cetlit.
-
B-L-A-C-K
titán
Hirdetés alapján vélemény? Városi mászkálósnak kell valami, érdemes ilyenbe beleugrani?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz majnkopf #42930 üzenetére
Igen a szöveg és a képek szép és jó, csak nem tudom mit takar valójában, de pont ott hirdetik ahol laktam régen, így van aki ránézzen, csak hétvégén eddig ki volt kapcsolva a megadott szám.
Nem vagyok képbe mit tudnak ezek a motorok, fogyasztásra amúgy erre városba 8 körülit írnak. Nekem meg arra kell hogy napi 15-20km-t megtegyek városba, szóval semmi extra, nem egy versenygépre van szükségem. Viszont nem is szeretnék rálocsolni majd még1x ennyit, így olyat keresnék ami tényleg rendbe van.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #42928 üzenetére
Voltak nekem megnézni a kocsit, és ott helyben ismerjük a szervizest is aki foglalkozott vele. Csak annyit mondtak hogy hülye vagyok ha ezt nem veszem meg, teljesen újszerű az állapota így ennyi idősen is, egy pici rohadás sincs rajta, és minden a leírtaknak megfelelt. A gyerek meg full korrekt, lelkiismeretes, egy apró hibája van hogy a szivargyújtó előtte retesz nem megy fel magától... Ennyit le is nyelek. Azért adja el mert kategóriát vált, egy ML mercit vesz, és nem hírdetgetni akarja hanem eladni. Így a héten el is hozom.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na akkor kicsit bővebben írnék kicsit a kocsiról amit ma vettem (BMW 318ci (M43) 2000-es évjárat):
Előre ugye lecsekkoltattam, úgy mentem már oda hogy tudtam róla mindent, még annyi kiderült hogy Apósom szomszédja hozta be (pár éve hoz be kocsikat, egy "sz@r" Nissan GT-Re van a srácnak... ), rákérdeztem mi van ezzel a kocsival, és mondta ezt vegyem meg, mert ez tényleg olyan amilyen. Mondta tényleg nem látott se havat, se esőt, és úgy hozta be hogy végig BMW-be hordák szervizelésre (meg van a vezetett szervizkönyve is), és ez tényleg nem rohad sehol sem ami állítólag ritka, és törve festve se volt még. Itthon meg egy olyan vette meg aki imádja a kocsijait. Ez a srác leszervizeltetett szépen, gumikat vett rá, új Exide aksit, ment vele 4 ezer km-t, és úgy gondolta neki ML merci kell így meghirdette. Mondta kereskedésbe azért nem adja be mert nem hagyja a napon állni... Amúgy aki behozatta mondta 1.2-be adta oda neki, ő meg ugye utána még gumikat, aksit vett rá, full szerviz, átíratás, biztosítás, nekem meg 1-be ide adta, nem is értem, szerintem ha most normálisan lefotóznám, bőven haszonnal eladhatnám itt fent.
Ugye páran azt mondtátok városba nagyon kevés lesz ez, nem tudom milyen rendezvényen hallottátok ezt, de nekem bőven elég, persze nem driftelni fogok vele a Vácin, meg gyorsulni, de mászkálni bőven elég.
~300km-t mentem vele ma, mert vidékről hoztam, az órája semmit se csal 130-150nel jöttem, és a Waze is pont annyit mutatott mindig mint az órája (ez fura volt). Végig klímával, ilyen tempóval 7.2-t evett.
Összességében nagyon tetszik, úgymond egy kis összegért eddig nem bántam meg hogy ilyet vettem egy D Corsa helyett, ha meg rá kell költeni esetleg majd 2-300 ezret nem fogom rá sajnálni, tényleg nagyon egyben van ahhoz képest hogy 18 éves kocsiról beszélünk.
Sain-t kollégával kicsit megtakarítottuk (vagyis inkább Ő dolgozott én csak néztem ). Talán egy kárpittisztítás ráfér majd, de a belseje is szép állapotban van. Itt egy pár kép még róla:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest