- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
germinator66 #52278 üzenetére
Nem vagyok autószerelő, kizárólag hobbi szinten foglalkozok ezzel. Mivel szükség nem volt rá, a sajátomat még nem időzítettem értelemszerűen. Ettől függetlenül nem kell véleményem szerint ezt az egészet túlgondolni. Van hozzá hivatalos leírás, célszerszám, kellően nagy szakirodalom. Ha valaki érzi magában az erőt, meg fogja tudni csinálni. Nem ördöglakat a vezérlés. A VANOS sem ördöglakat, sőt, sokak meglepődnének rajta, hogy igazából mennyire egyszerű szerkezet. Nyilván túl lett az is misztifikálva, ezért egy vagyon szakműhelyben javíttatni/felújítani.
Kicsit ez az egész beszélgetés elment. Csupán annyit akartam kihozni ebből az egészből, hogy ha az eredeti kérdező gépjárművekkel kapcsolatban már valamennyire képzett és szeretné továbbképezni magát, akkor ezzel az autóval jól jár, mert rengeteg lehetőséget kínál a tanulásra, és van mögötte (még mindig) egy nagyon nagy és aktív rajongótábor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged