- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
kenguru99 #31887 üzenetére
Hát köszi srácok, tartjátok bennem a lelket. És akarom és kell, mert ilyen már nem lesz
Más baja: nem igazán, csak ami egy 20 éves dögnek, kicsit kell foglalkozni a kárpitragasztással az ajtón meg ilyenek. De a félbőr ülést még varrni meg taknyolni sem kellVIN alapján gyári M packet és rajta is van a lökös, szóval hát ja, igen, szeretném és szeretni fogom, ha egyben lesz. Vigyázni fogok rá és szívesen bütykölöm amit tudok rajta én is.
Én is úgy vagyok vele, hogy ezt ha kilakatoljuk akkor most zéró rozsda, utánna valami agybeteg alvázvédelem és akkor fasza. Négy új gátló, négy új fék oszt akkor jótérez.Szívesen megmutatnám én bárkinek, hogy segítsen, de hogy veszi az ki magát, hogy elhozom egyik szerelőtől, hogy egy másik ránézzen, majd visszaviszem, hogy de azért csináld meg, meg a te lakatos haveord oldja meg, és jó szemmel nézzetek ám rám, mert amúgy dúl ám a bizalom
(Egyébként ő is bömössel jár)
Na jól van srácok, ilyen ez a popszakma, szerintem lassacskán belevágok, és egyszer lesz egy pacek E36 -om, amire ha vigyázva van akkor egyben is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OpenMediaVault
- iPhone topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged