- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz lali81 #30875 üzenetére
Én most ott tartok, hogy 280km és fél tank, de napi 2*4km-t járok. Ha hosszabb távra megyek, akkor kijön a 800km/tank 318i-vel. Vezetési stílus nálam: 2000 max 2500-nál feljebb váltok.
Egyébként biztos lehetne az ECU-val játszani, hogy nyomatékosabb legyen, vagy épp kevesebbet egyen, de én gyári állapotában szeretem az autót, amikor már tuningolva van, az valaminek a rovására megy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lali81 #30875 üzenetére
1400 kilót mozgatsz egy 115 lovas motorral. Csodák nincsenek. Ha meg nyomod neki hogy haladj is, akkor ott vagy, mintha vennél egy 2 literes 20i-t vagy társait...
Légkondival meg pláne mókás lehet ez a teljesítmény...
Vagy nagyobb motorral aminek nem kell kiforgatni a szemét, vagy valami mást érdemes nézegetni, főleg ha nagyon árérzékeny az illető -ilyen idős bmw-nél ha tutira akarsz menni 3 kilót én félretennék a "szerelőre lesz bármikor" perselybe, mert ha komolyabban hozzá kell nyúlni egy jó műhelynél hamar szaladnak el a költségek... (a sz@rnál kicsit később amikor 5. alkalommal viszed vissza mert még mindig ugyanaz a baja)hiába öreg meg "olcsó" nem egy golf vagy egy swift, lehet rá költeni szemmel igen jól látható összegeket ha gatyába akarod rázni és ott is tartani.-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Epson nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest