Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Phobion #26226 üzenetére
2 literes kupét már 1.2-től lehet venni az prefacelift-et. A ráncfelvarrottak inkább 1.5-től indulnak.
Szóval 2000-es evjárat körüli 1.5 millióból már szépeket (jókat) ki lehet fogni, 2003 utánit pedig 2 millából.Az, hogy melyik évjárat, Neked kell tudni. Ugye mindig mondják, hogy: Állapotot veszünk, nem kilómétert (évjárat).
Szerintem az évjárat inkább annyiból fontos, hogy facelift-es vagy sem.(#26227) -KP-
Napi 90km-nél már megérné dízelt venni.Sajnos én fórumokon azt látom, hogy a dízellel szinte mindig van valami. Nem annyi, hogy polcról leveszik a turbót, beleteszik, aztán 2 évig a szervíz közelébe se mész.
Rengeteg kérdést látok, hogy cseréltek valamit, de még nem szünt meg a probléma. Rángat, erőtlen a kocsi, stb..Illetve én nem azt mondom, hogy nem hiszek a csodákban, de azért kételkedve veszem ezeket a hirdetéseket, ahol eladják a teljesen felújított autókat.
De mégegyszer mondom: ugyanúgy lehet szerencséd egy dízellel és lehet, hogy semmit nem kell rákölteni.Mielőtt bárki félreérti: Én nem azt akarom mondani, hogy a dízel milyen rossz! Csak a dízelnek az az előnye, hogy kevesebbet fogyaszt. Ezt nyilván azzal lehet kihasználni, ha valaki sokat megy vele.
Nekem meg "élményautó"-nak van, más felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest