Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Gleatcher
aktív tag
Sajna én maradtam a családdal és Nokia vonalon nyomulok, az meg más...
Nemtudom, h boltban mennyi, de van belőlük egypár és egyik másik nem hivatalos support-darab, hanem vmi HAMA gyártmány, ez olcsóbb, és uaz a funkiója...
Esetleg egy biztos tipp: Szőlővel szemben a ''kedves'' bácsiknál is meg kéne kérdezni...
Ja és a telszámod megváltozott? Nekem még a +36 70-es van meg.. -
shift+ő
senior tag
Meg van még, 3.5K-ért eladó. És aVI. kerületbne lehet átvenni, posta és mászkálás nem játszik, mert nem ér annyit az egész. 3.5 alá nem megyek, akkor inkább megtartom. Ha valakinek kell hívjon fel,
Bővebben: link
Ez az, és érdekessége, hogy az XP dirver nélkül is felismeri. -
Iginotus
addikt
nekem jó lenne 3.5 ért is valakinek??
-
Ugh
tag
Meg mindig kene..
-
Ugh
tag
FEL
-
shift+ő
senior tag
Van egy conceptronic USB BT dongle, 10m-es, és 3,5K az ára. Amúgy a telód még 10 m-t sem tud, tehát felesleges a 100m hatótávolságú.
-
Ugh
tag
Na?
-
ysoltee85
aktív tag
nekem van egy alaplapi infrám, amivel megy a T610-es, én is azzal használtam
le -és feltöltés egyaránt ment vele f@szán!
2k-ba odaadom! -
Ugh
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Semmit nem mondtal a fajtajarol... Amugy meg az senkit nem erdekel, h mennyit hasznaltad, hanem inkabb h van-e ra gari vagy nincs. (akkor is elmult 1 eves, ha csak a polcon porosodott)
-
-
Ugh
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
2.5k (bar ez attol is fugg, hogy milyen, hany meteres hatotav..)
-
Van 1 alig használt Bluetooth egységem (USB-s),memnyit ér meg neked? (Gari már nincs rá,mert kb 1 éves,de összesítve kb 3 napot használtam)
-
Ugh
tag

-
Ugh
tag
Nem hiszem el, h senkinek nincs ilyen elado...
-
Ugh
tag
fel
-
Ugh
tag
Fel
-
Ugh
tag
Tehat az SE T610-es telefonomhoz szeretnék valakitől 1 olcsó USB-s Infra vagy Bluetooth Adaptert, amivel adatokat tudok rátenni..
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest