- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget. Volt egy sejtésem, mert én nem találtam hozzá semmi leírást a neten. Ahogy írtam, ez csak egy régebbi használt cucc, amit nekiadtak a gyereknek. Nem vesztettünk vele. Valószínűleg még porosodott volna a szekrényben egy darabig mielőtt kidobják. De a gyerek meglátta. Egyébként a készüléken rajta van a felirat. Most már kíváncsi vagyok hogy honnan vették. Majd megkérdezem.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! Üdv
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A kölyök most kapott az egyik rokontól egy régebbi jbl k6+ bluetooth hangszórót. Beüzemeltük, de hiányzik belőle az a dörgedelmes basszus, amit az újak tudnak. Kicsit olyan "Szokol" rádiósan szól, ha ez még mond valamit. Van egy új pici kis jbl go3, de az kenterbe veri basszusban. Íme egy fotó, hogy pontosan melyik k6+. Szeretném megkérdezni hogy be lehet valahogy kapcsolni a basszust, vagy ennyit tud? Köszi szépen. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest