- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Nekem T6 van. Én nagyon elégedett vagyok vele igaz sok összehasonlítási alapom nincs. Kis alapzaja van magasabb hangerőn de én az alatt használom laptop mellé és úgy is bőven elég hangos és tisztán szól. Basszus kicsitt talán túl sok van alapból de eq-val állítható. Az akkumulátor nagyon jól bírja. Mérni nem mértem de szerintem a 15 órát tényleg tudja.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Vennék valamilyen hordozható Bluetooth hangszórót. Legfőképpen lakásban használnám a laptop hangszórója helyett. Hordozni fölég csak két lakás között illetve szobák között mászkálnék vele. Megtetszett az Enusic® 003. Erről mi a véleményetek? Olyan max 10k-ig gondolkodom, fontos a tiszta hangzás és azért legyenek mély hangok is lehetőleg. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest