Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Nekem T6 van. Én nagyon elégedett vagyok vele igaz sok összehasonlítási alapom nincs. Kis alapzaja van magasabb hangerőn de én az alatt használom laptop mellé és úgy is bőven elég hangos és tisztán szól. Basszus kicsitt talán túl sok van alapból de eq-val állítható. Az akkumulátor nagyon jól bírja. Mérni nem mértem de szerintem a 15 órát tényleg tudja.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Vennék valamilyen hordozható Bluetooth hangszórót. Legfőképpen lakásban használnám a laptop hangszórója helyett. Hordozni fölég csak két lakás között illetve szobák között mászkálnék vele. Megtetszett az Enusic® 003. Erről mi a véleményetek? Olyan max 10k-ig gondolkodom, fontos a tiszta hangzás és azért legyenek mély hangok is lehetőleg. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest