Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
Lami66
üzenetére
Persze hogy felesleges. Ez nem is akkus készülék. :)
Elég sokan használják úgymond "minőségi" zenehallgatásra vinylről/tidalról, cd játszóról esetleg. Ezért gondolkozom ebben én is. De ahogy most nézegetem a Marshall kínálatát, a középső Stanmore 2 nevezetű talán jó lenne nekem. Bár nem tudom, miután elég komoly hifi cuccaim voltak régebben, lehet hogy csalódni fogok, de próbálom a helyén kezelni ezt is. Max bármilyen csúnya dolog, visszaküldöm 14 napon belül, ha annyira szörnyű a hangja... -
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Marshall action és vagy woburn hangsugárzókkal kapcsolatban? 2 közt vacilálok. Egy 14 nm es szobában hallgatnám hanglemezről. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux Mint
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest