- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Exodius #13928 üzenetére
Pedig ez még csak a jéghegy csúcsa!
Tudnák még miről mesélni, például ha ruha ípar sőtét mocskos titkai.
Én mióta ezt tudom azóta attól a márkától nem fogok vásárolni semmit.De ez például tipikusan multi cégektől szokásosan bevett gyakorlat hogy oda mennek ahol olcsó a munka erő. Nem azért mennek ők oda hogy munkát adjanak, profitot maximalizálni.
A Kaja íparról meg csak ne is beszéljünk, na ott is vannak nagy mocsokságok. Sok-Sok éve beszéltem egy emberrel aki sajt gyárba dolgozott, és ami sajt mellé potyant azt retkesen hajszálasan vissza dobták a keverő gépbe.Szerintem garantáltan senki se enne ebből szívesen. Akkor a 500-700 ft-ért/kg sonka/szalámi meg minden aljadék alapanyagok beledarálnak. Abba minimális mértékbe még lehet patkány is, csak hát olcsó is enni kell adni a népnek.
Szóval mondjuk úgy itt jelenleg rengeteg íparról bebizonyosodott hogy bűzlik, én úgy gondolom rengeteg helyen kéne rendet rakni.
A Bluetooth hangszórók piaca meg csak egy ágazatt a többi mellett.Sajnos jelenleg olyan világot élünk ahol mindig mindenkit a gazdagodás,profit maximalizálás hajt. És bizony embereket hajtanak halálra ez miatt. Itt rengeteg helyen az ember csak biólogiai robot, akik fillérekért dolgoznak. Ha tönkre mennek meg jön helyükre más, mert olcsó könnyen potolható és egyenlőre ez a megoldás mert még a robot drága. Olvastam kínában egy gyárba a 12-16 órás műszak se ritka, szóval gondolj bele ezt a undorító rabszolga munkát napi 16 órába csinálni. Én szó szerint sajnálom azokat az embereket, akiknek ez a sors jutott.
Sajnos én ezt láttom jelenleg a világból, menj ki az utcára nézz a emberekre. Rengeteg túl súlyos ember van, és ki tudja melyik élelmiszer milyen egészség károsító hatással van rájuk?
De még egy súlyos incidens a régi rendszerből, az volt a durva hogy mikor volt az atom reaktor balesett csernobilba. A Szovjet unióba mindenhol lement a május elseje mint ha mi sem történt volna.
Nézzük meg mennyi, rákos és daganatos beteg van manapság.Például ha valaki fiatalon evett egy kis sugárszenyezett gyümölcsöt május elsején annak jelenleg az milyen hatással is volt az egészségére?
Sok dologról egy gyártó nem tesz említést, pedig simán marketing értékkel érne ha valaki úgy akarnak eladni valamit hogy egy embert nem károsítottak vele. Heti 40 órás munkába állították elő, és egy gyerek rabszolga nem dolgozott rajta.
Ezzel kéne marketingezni, erre kéne büszkének lenni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Exodius #13917 üzenetére
Unokahúginak vettem egyet nèvnapjára.
Semmilyen BBK-s, vagy XIAOMI termékekkel eddig nem kapcsolódott.
Viszont, 2 ève kapott egy Samsung A20e-t, idén egy Alldocube tabletet, ès mindkettővel kapcsolódik. Kész szerencse
.
Más Samsungal sincs gond amúgy. Viszont, a fórumban másnak nincs ilyen gondja vele
.
Szerk.: Jó az összeszerelési minősége, anyaghasználata is, ès szépen is szól.
-
carl18
addikt
válasz
Exodius #13911 üzenetére
Szerintem az ilyen kínai gyárakba, mikor videót láttam akkor tudtommal 8 órába 3600 a darabszám. 12 órába meg talán 5000 körül, így még ha van is Quality Control akkor is elég nagy lesz a szórás.
Itt is az lehet jelen hogy a mennyiség a minőség javára megy.
Bár még a gyártás elején még csak a béta tesztelés zajlik és le gyártanak néhány próba darabot.
Biztos próbálnak odafigyelni a dologra, de Alan szerintem a 3 Motion Plus közt is elégé feltűnt a különbség.
Szóval ilyen árkategóriába szerintem nem a minőség az első hanem hogy olcsón le tudják gyártani.
Ha meg valami rossz, egyszerűbb garanciába cserélni mint sem komolyan vegyék a minőség felügyelést.Talán az olyan cégek mint a Vifa, és Minirig akiknél valóban elég komolyan veszik a Quality Controlt. A JBL és Harman kardon is odafigyelhet hogy ne legyen extrém mértékű a szórás.
Talán erre egy megoldás lenne ha vissza jönne europába a gyártás, és végre a régi német precíz minőség kerülne piacra.
NÉha gondolok arra ha a Dockin D Fine valóban németek álltal lett volna gyártva és valóban a precíz minőséget jelképezni.De ez csak egy állom
De nem túl jól sikerült példányt arra értettem, hogy ami hozzád kerül nem fog olyan jól szólni mint ami Oluvnál a videóban.
De a kínai kereskedők is szoktak csalni, még az Anker is hazudott a Motion Boom Plus valódi teljesítményét illetően.
80 watt helyet a teardown videóba csak 60 watt volt a natív.A Dockin is hazudhattot az akkuval kapcsolatban, a Fine Plus 9000 mah helyet csak 7000 mah körül tudhat. És itt főleg az a baj hogy kideritse a kis ember hogy most a kínai nagyker csapta be a céget, vagy hogy a cég aki ezt gyártsa szándékosan sumákol.
Mert bizony a hamís spec adatokat, bizony megtévesztés és marketing csapda.
Szóval azt mondom ami kínába készül, ott minden kétes eredetű.
-
carl18
addikt
válasz
Exodius #13909 üzenetére
Nem Oluvot akarom leszólni stb, de én azért megvárom ameddig Alan Ross tesztje is megjelenik. Kíváncsi lennék a basszus mélységére, vagy hogy mennyire állja meg a helyét a konkurencia ellen.
Egy Sony Xb33 ellen jó lenne látni mit produkál.
Bár Alan és Oluv között volt is egy vita, és Oluv asszem írt olyat ö se tudja garantálni hogy amit a vásárló vásáról hangszórót az valóban úgy fog szólni mint az ö példánya.
De Alan is írta van neki 3 Motion Plus, és mindegyik máshogy szól.Szóval még ha jó is lesz a hangszóró, még mindig benne van a pakliba kifogsz egy nem túl jól sikerült példányt és senki se válal felelőséget utána.
Szóval én várnék vele pár hetet, és utána gondolkodnák el a vásárláson.
Attól függ neked mennyire sürgős.
Én lehet kívárok fekete péntekig, hátha addig erősödik a forint.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Exodius #13860 üzenetére
Mit és hol (mekkora hangerőn) szoktál hallgatni?
Egynek jó az amit pècsimunkás ajánlott, de választól függően esetleg más is szóba jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Suzuki topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged