- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
creed33 #9199 üzenetére
Ezt pont szállítják Magyarországra is. Nem érkezik semmi az email címedre, bepipálod a checkboxot az utalványnál, ezzel már tiéd a voucher. Beteszed a kosárba, és a rendelés véglegesítésénél, a fizetés előtt vonja le a kedvezményt. Végigmentem, itthoni szállítással kicsi híján 88 euró. Megéri, nekem is ilyen az egyik.
Szerk.: sosem volt ingyenes szállítás, max valami akcióban. (Ebay-ről, aliról általában ingyenes, vagy van ingyenes lehetőség is.)
Nem tudom, hogy 1 hét múlva lesz-e még voucher, ha jól látom azt írja, hogy júli 10-ig van akció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest