Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szpeti40
üzenetére
Okozhatja, de nem szentírás. Azzal semmiképp nem ártasz a hangszóróknak, ha szakszerűen átforrasztod őket. Ahogy tranceplanet is írja, ridegek a kötések, a driverek meg eléggé terhelve vannak, simán lehet hogy mikrorepedések vannak a forrasztásokon. A bal oldali borzasztó ronda. Ezért kérdeztem hogy BIZTOS hogy a jobb oldali a zörgő?
-
tranceplanet
addikt
válasz
szpeti40
üzenetére
A mestertől idézek: "Csíkszemű mongol ívhegesztők" készítik tömeggyártásban ezeket a nejlonhangszórókat. Gondolom sok dolog géppel készül, de pár dolgot pákával forrasztanak és a "dzsunkalakó" éjszakás műszakban kicsit megremegett a keze és nem lett tuti minőségű a forrasztás. Én megforrasztanám a helyedben, ha van pákád, esetleg vezetéket is cserélhetsz. A rezonancia is árthat ezeknek a kötéseknek. Nem mellesleg EU-n belül már alig tartalmaz PB anyagot a forrasztó paszta. Nem tudom Kínában milyen paszta kerül a pasztázó gépbe, de nálunk igen ridegek a forrasztások emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest