- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Oslo tisztább és teltebb volt a Coppentől,"
Egyedi füled van, valószínűleg azok közt akik valaha együtt tudták tesztelni (vagy akik csak a muzixban egyszer hallották) , te vagy az egyetlen aki így gondolja / így hallotta.
Az oslo jó cucc, de ár / értékben is jobb a Copenhagen 2.0, a hangerő növelés mellett pedig pont az oslo teltsége zuhan össze.
A dockin nekem nem alternatíva és nem is versenytárs a Vifa mellett (aptX HD, optika, Airplay, Bgn wifi, dlna, dsp, 6 aktív driver, 6 külön csatornás erősítő stb). Az a cucc a jbl ligában mozog korrekt ár / érték aránnyal.
Egy éve járom a jobb üzleteket, tronsmarttól Marshallig mindent néztem ami BT képes és még hordozható. Dockin fine d-t is hallgattam, akkor még forgalmazták hivatalosan itthon is, talán az ipontól vette a szaktárs. Kb félúton volt a jbl extreme és a bose soundlink mini között. A nemlétező magyar garos ügyintézés miatt inkább bose-t vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- PC tápkábelek & UTP patch kábelek
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged