Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexuspolaris
tag
válasz
Totka1986
üzenetére
Nekem a múlt héten jött meg, hát én se vagyok elájulva tőle. A 40W és a hordozhatóság miatt rendeltem, mert előtte egy Tribit XSound Go-m volt, annak kevésnek találtam a hangerejét. Viszont így összehasonlítva az sokkal szebben szólt, tisztábbak voltak a magasak, és a mély is kellőképpen elég volt. Az csak 12W-os, de ez a Tronsmart semmivel nem szól hangosabban, úgy látszik, csak marketing duma, hogy 40W-os. Mindegy, még járatom egy darabig, ha nem javul, megpróbálom a Tribit nagyobbik testvérét.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Totka1986
üzenetére
Azért még kicsit hajtsad, hátha összeszedi magát

Doss sem szolt valami fényesen, sem hangosan eleinte, de kihajtottam belőle a jobb hangzást, csak bejáródott.
Persze még mindig nem stúdió hangzás, de jobban dolgozik mint frissen...engem is meglepett ez.
De az tuti, hogy ha kisebb meg könnyebb mint egy 32W os cucc akkor nem nagyon lehet 40 .. a fizikát nem nagyon lehet meg....khhmmm izélni
Új hozzászólás Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi