Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Akron99 #6275 üzenetére
Hát igen nekem is van külön hifim zenét hallgatni meg filmet nézni
Ha odakint bográcsoltók oda maximálisan jó a bluetooth hangszóró vagy ha valahol nem megoldható az elekromos ellátás.
Esetleg még ha fürdök és kell valami zajkeltő akkor használom a hordozható hangszórót, oda is tökéletes.Jónak jó lett a Minirig 3, kicsit hordozható és hangos ha valakinek erre van igénye. De ennyiért nem éri meg, főleg hogy könnyen járhat úgy az ember hogy ráun vagy ki se használja. Én például mindegyik hangszórómra ráuntam egy idő, meg nem is nagyon használtam és volt hogy fél évet állt a szekrény tetején.
A Flip 4 másolat például kapott SD kártya olvasott és nem olyan jó a hangja mint az eredetinek + nagyon fénylik az oldalán a passzív membrán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest