Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Akron99
üzenetére
Hát igen nekem is van külön hifim zenét hallgatni meg filmet nézni
Ha odakint bográcsoltók oda maximálisan jó a bluetooth hangszóró vagy ha valahol nem megoldható az elekromos ellátás.
Esetleg még ha fürdök és kell valami zajkeltő akkor használom a hordozható hangszórót, oda is tökéletes.Jónak jó lett a Minirig 3, kicsit hordozható és hangos ha valakinek erre van igénye. De ennyiért nem éri meg, főleg hogy könnyen járhat úgy az ember hogy ráun vagy ki se használja. Én például mindegyik hangszórómra ráuntam egy idő, meg nem is nagyon használtam és volt hogy fél évet állt a szekrény tetején.
A Flip 4 másolat például kapott SD kártya olvasott és nem olyan jó a hangja mint az eredetinek + nagyon fénylik az oldalán a passzív membrán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Androidos fejegységek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha odakint bográcsoltók oda maximálisan jó a bluetooth hangszóró vagy ha valahol nem megoldható az elekromos ellátás.