- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
csaszi72 #4758 üzenetére
Hát nővéremnek Onyx 3 van valóban, jó de sokan nem adnak ki rá 40E forintot + a mérete miatt nem a legkönyebben hordozható.
De az tény hogy a hangja mindenért kárpótolja az embert.
Sokan 20E alatt keresni valamit ami hordozható és jól is szól, esetleg egy kisebb táskába hátizsákba belefér.
Egy Onyx3-at nem rakunk egy hátizsákba is. Unokaöcsémmel csak a buszmegállóba vittük ki, sajnos a kör alakja miatt nincs rajta fogás. + Az akku mérete, és hogy nem víz és por álló.Nekem van Tronsmart T6 és Divoom Onbeat 500 is volt, és a kettőt között hatalmas különbség volt. Basszusba főként, ha valaki olcsón akarja a legjobb hangzást, megéri a +6E felárat a divoom.
A tronsmart nekem csak a hordozhatóság miatt kellet, így azért belefér egy nagyobb zsebbe.
Onbeat 500 1.1 kg volt, én meg meguntam a fél téglákat magammal cipelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest