Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
amúgy ez lehet csak én tapasztalatom de én úgy vettem észre ezek BT speakerek akár uboom x is kevésbé akusztika igényesek mint pl egy sztereó hangfalpár amit pl kiteszek egy asztal közepére el puffog magának addig kiteszek egy ilyen BT hangszórót az meg elég szépen üti melyeket persze ezek is jobban szólnak egy sarokban meg jól elhelyezve de mégse annyira kényes az elhelyezés terén de mondom ez lehet csak az én hülyeségem

-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Mióta be van kapcsolva a hangerő Szinkronizálás sokkal szebben és jobban szól.
Azóta teljes más lett a működése a Uboom X-nek nincs túltolt mély se magas, csak eddig Outdoor módba csodálkoztam milyen erősen és mélyen szól.
Persze tudom Uboom X nem egy hifi cucc, de egy jó hordozható hangszóró ami megfizethető.
Mióta be van kapcsolva a hangerő szinkron azóta nem sokkal kiegyensúlyozotabb a hangja. Csodálkoztam is Outdoor módba ilyen " Bass Heavy hangszórót csinált Oluv"
#19920Pixx96
Nálam a leváltás folyamatos volt 2023-ba lett egy szóba újra festés, aztán van dockinom és Edifier és utána a normális Hifim nem lett összerakva mert hát minek?
Most ott tartunk hogy tényleg A bluetooth hangszórók és a Edifier kiszolgálják a igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta teljes más lett a működése a Uboom X-nek nincs túltolt mély se magas, csak eddig Outdoor módba csodálkoztam milyen erősen és mélyen szól.