Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
", akkor én nagy(obb) értékű cuccot ott biztos nem vennék."
Én sem
..mondjuk kinek mi a nagyobb érték, egy biztos ajánlani nem fogom senkinek mivel pont a garanciával kapcsolatban semmi konkrét infót nem tudok mondani (max. a leírtakat) mivel szerencsére nem volt eddig semmi gond, pedig vagy 20 rendelésem tuti volt tőlük. Értékben meg kb. 30-40k ig alapból elmegyek, nálam még ez az határ amin még akkor sem agyalok ha bukom a garit vagy akár rendelést, ennyit simán kockáztatok akár noname webshoppal is ...tudom ez nem normális, de ez van
(..nyilván ha egyszer majd valahol megfázok oda már többet nem megyek vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vadi új Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..mondjuk kinek mi a nagyobb érték, egy biztos ajánlani nem fogom senkinek mivel pont a garanciával kapcsolatban semmi konkrét infót nem tudok mondani (max. a leírtakat) mivel szerencsére nem volt eddig semmi gond, pedig vagy 20 rendelésem tuti volt tőlük. Értékben meg kb. 30-40k ig alapból elmegyek, nálam még ez az határ amin még akkor sem agyalok ha bukom a garit vagy akár rendelést, ennyit simán kockáztatok akár noname webshoppal is ...tudom ez nem normális, de ez van