- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19471 üzenetére
Na láttod én pár hónapja pont errő írtam a Uboom X-et lehet elengedte a Earfun.
És lásd igazam volt, azért voltak ezek a nagy akciók nem volt rá akkora kereslet mint várták.
De úgy úgy gondolom mivel a Uboom X egy limitált példány számos darab még jobban megérte megvenni. Hiszen ha lassan nem lesz forgalomba nem lesz egy réteg termék.
Talán 1000-2000 Uboom X lehet akkor a világon, ki tudja lehet 30-40 év múlva igazán drága lehet, mert addig hány hangszóró marad majd jó állapotba? -
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #19471 üzenetére
Ez érthetetlen számomra is, főleg, hogy egyre jobban mennek ezek a nagy dögök a piacon.
Ezt meg Nekem csinálta, biztos olvassa a topicot
"For the indoor modes I tried to improve some other aspects with a dynamic lower bass boost below 60% which gives deeper bass extension than the regular version, also treble has slightly more boost than before."Pontosan ezeket hiányoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest