- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
_stick_ #18622 üzenetére
Szerintem nagyon kevés ember lesz itt, aki mindkettőt hallgatta face to face, pláne hasonló EQ beállításokkal. Én a kinézet miatt maradtam a B2P mellett, nem egy Sony XG500 külsőre, de talán jobban néz ki, mint a UBOOM X. Plusz az oldalsó fények is jobb hangulatot tudnak csinálni, gyerekeim imádják mikor sötétben zenére villog a ház
Sajnos most nincs nálam több hasonló hangszóró, hogy reálisabb képet kapjak, csak az emlékekből tudok dolgozni összehasonlításnál, azok viszont elég csalókák tudnak lenni. Én csalódtam a hangjában, de pozitívan. Féltem, hogy nagyon dobozos lesz a hangja, de szerencsére nem így lett, és sokan nem tudják, de a gyári és saját EQ beállítások mellett egy kattintással hozzá lehet adni külsős EQ profilokat, én innen töltöttem le párat, és van ami brutál jó, le a kalappal az alkotók előtt.
Szintén pozitívum a BassUp funkció, van értelme, zene/elhelyezés/tér függvényében érdemes lehet ki-be kapcsolgatni.
Olyan 70% fölött itt is szétesik a hang, visszavesz a mélyekből, és inkább csak hangosabb lesz a cucc, de ez kb mindegyik hangszóróra igaz, főleg akksiról. Mondjuk azt is nehezen tudom elképzelni, hogy kevés lenne egy 50-60%, mert oda meg már valami jóval nagyobb partybox kell, nem boombox.
Én csak ajánlani tudom, de valószínűleg a UBOOM tulajok is így vannak a saját hangszórójukkal, a fentiek tippre igazak lesznek az X-re is. Hasonlóan jól beállított EQ profilokkal valószínűleg nagyon hasonló lesz a hangjuk is, nyakamat rá, hogy nem lenne egetrengető különbség a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged