- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #18296 üzenetére
⅕Akkor ez azon ritka Tronsmart lenne, ami nem a "jóféle" kopogós basszust nyomja?
Nem kopog itt semmi😉... imádom a basszusát, bár tény, olyan 60-70% felett folyamatosan vissza veszi, de hát melyik nem. Jó, persze tudjuk van egy pár kivétel, de pl. tavaly mikor egy xtreme 2 őt oda dobtunk a tuningolt max mellé, a különbség kb. annyi volt, hogy jbl kicsit kesőbb veszi vissza de koppra tekerve ugyan olyan ótvarúl szólt mind a kettőDe azt megkockáztatom, hogy kb.40-50% környékén a t6 max picit jobbat tól!
....de lehet, hogy csak a rózsaszínű ködtől hallottam bele"...hogy melyik gyártó "találja fel" a lehajtható fogantyút (újra)."
A vicc az, hogy anno pl. már a 80's évek hordozható kazettás magnói is szinte mindegyik lehajtható fogattyúval rendelkezett, nem is értem, hogy miért jó ez így, talán a kisebb gyártási költség lehet a háttérben, bár az is lehet, hogy mostanában ez az új dizájncarl18#18297
Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan.Nem jobb, de az új magasaknak köszönhetően a basszusra is jó hatással van, és mint ahogy írtam is az xtreme kicsit jobban szól kb. 75-80 % körül de utána szinte ugyan az a kutyagumi mind a kettő. De mivel nekem 50% -ig bőven elég, ott meg simán hozza az xtremet, sőt.. nem beszélve, hogy milyen mélyet tól 50-ig, rendesen vigyorgok, tudja rázni az adott helyiséget rendesen..
...igen, azért a sarok igencsak jó hatással van rácarl18#18299
Akkut nem fogok cserélni az tuti, azt a részét nem nagyon szeretem bolygatni, ott már vannak fenntartásaimMég érdekesség a magas sugárzó miért kapott passzív membránt?
Te ott hol látsz magassugárzót?<Adamsky> #18300
"Sok embernek nem kell, hogy max. hangerőn is jó legyen.
Nálam pl. – nyilván teljesítménytől függően – sokkal többet számít, hogy amolyan "szobában hallgatható hangerő" mellett mit tud egy hangszóró."Pl. nekem sem, olyan 30-40, max.50% ig tolom neki, addig és ott szóljón számomra élvezhetően, ha ettől hangosabb kell, akkor már nem a t6 max-al bohóckodom, van opció bőven
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18296 üzenetére
Fél hangerőn valóban jól adja a mélyet ott a Dockintol mélyebbre ment. De ahogy növeltem a hangerőt sajnos jelentősen csökkent a mély.
70-100 között nem volt jó a hangja.
A Dockin teljes hangerő is meg tartotta a basszust a T6 Max nem.
Nem rég küldtem képet egy 70mm Woofer van a T6 maxba ez bizony Elfogy. D fine 2X65mm, Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan. Fizikailag a T6 Max kialakitasa nem versenyképes. Ezért mentek ők is idővel a Bang irányba 2 utas hangrendszer.Alan ross grafikont meg néznék 60 százalék felett hogy Xtreme szint.
Van videóm D fine vs T6 Max 60hz bass test.
Nem profi teszt de azért átjön a T6 Max korlátokba ütközik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest