- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17944 üzenetére
"Nem hinném, hogy 2500 forinton cseszekednek." – gondolod? Egyes cégek ennél kevesebb pénzért is "lehajolnak". Oluv-nak se engedték egyébként többet "beizzítani" az early bird-es kupont (csak ezt, amit írtál).
Hogy mi van mögötte? Jó eséllyel sose fogjuk megtudni. Ez innentől türelem játék ...#17938
Közvetlen Kínából, magyar címre tuti nem jönne ki ugyanennyiből. Ahogy írod, rájönne a szállítás (azért ez nem egy tws füles, ami kb. levélként feladható), majd az egészre egy 1,27-es szorzó. Most a pontos vámszabályok nincsenek meg, de szerintem lehet abba is belecsúszna. Pláne mert ott a "bruttó" összeget nézik, ha jól emlékszem.#17932 Zirowe
Én ezt tuti nem hagytam volna ennyiben. Persze nem vagyunk egyformák. Az a baj, hogy ezzel egy icipicit sem toltál ki az Earfun-nal, mert min. 6 $ / €-val drágábban eladják majd másnak. A Boom 2 nagyon nem ez a liga. Sem tudásban, sem méretben (ez mondjuk előny lehet ...).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest