- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Kapanyél #16633 üzenetére
Azért én lekopogom a D Fine 4 éves lassan és semmi baja.
Azért hogy tudjuk a pontos hiba lehetőség ráta lenne nem mindegy.
Mert mondjuk 1000 gyártásból 50 hibás azért az már nem kis szám.
Csak hát a gyártó az ilyeneket meg tartja magának ez a gyártási titok.Nyilván jó hangja van a Boomboxnak de azért tegyük hozzá nem mindenkinek kell ilyen nagy hangerő meg hát ez nem is az a kompakt hordozható darab.
Ha egy gyártó adott terméke ár-érték arányba jó és meg fizethető miért ne lehetne ajánlott darab?Bár ahogy írtad a Tronsmart/Dockin esetébe is felmerül sajna a minőségbeli kérdés.
Amazon.de oldalon valóban sok a negatív tapasztalat.
Geekbuyon is írta egyik tag a Tronsmart T7 pár hét után kuka.Láttam pár JBL Teardown videót azért látszik rajta több anyag kerül bele mint egy Dockinba/Ankerbe stb. Nyilván ennek a cégnek nagyobb a költségvetése így elvárható jobb mérnők jobbat tervez stb.
"Apósomnak van T6-ja, szerintem konkrétan hallgathatatlan."
Ebben egyet értek sajnos a tronsmart valóban nem a jó hangminőségről híres.Én azért nem fikáztam a JBL-t havernek van egy Xtreme 2 ami valóban azt mondom jobb mint a Motion Boom. Oda raktam mellé, de 3X áron ez el is várható jobban szóljon mint egy 30E kínai hangszóró. Apám tesójának van egy Partybox 110 ami szintén jól és szépen szól, csak hát itt már a hordozhatóság nem egyszerű.
Jó a JBL de most ha valaki mondjuk hobbi szinten akar zenét hallgatni és van egy adott keret nem biztos fizet 3-4X felárat 30-50%-al jobb hangzásért.
Nekem ott a D fine Plus lefekvés elött hallgatok rajta zenét vagy néha máshol is.
2 Kg még pont hordozható, ha kell hangos és elég szép elegáns.
Úgy látszik én is tudatosan használom és nem fogtam ki hibás darabot.#16635pècsimunkás
Nekem is 3 év 3 hónapja van meg, azóta elég sokat ment és úgy érzem még sokat is fog bírni. Még úgy gondolom ha egy idő után meg adná magát az akku még simán cserélhető, 3X18650-es cella kell hozzá és jelentősen kitolná a hangszóró élet tartalmát.Nekem személy szerint az tetszett a Dockinba teljes hangerőn is elég jól meg tartja a basszust. Sok hangszórót próbáltam, de sok-sok model 80%-tól már korlátozza a mély hangok jelenlétét.
Persze Oluv is mondta néha a D Fine hangjára Boomy de akinek bejön együtt lehet vele élni.
Aztán ott lenne a D Fine Evo is amibe már az alján kereszül cserélhető az akku pack. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Kapanyél #16633 üzenetére
Lassan 6 èves a Dockinom, napi szinten van használva.
Tehát: 5 èv, ès 9 hónap után, èszre vettem, hogy kicsit gyorsabban merül.
Ami nem azt jelenti, hogy naponta töltöm, hanem azt, hogy 2-3 naponta.
EnnyiMèg annyi, hogy a Dockin nem kínai, hanem nèmet cèg.
Igaz, kínában gyártják, ahol a JBL- t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged