- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Teljesen félreértetted amit írtam. Pont az a bajom így első hallásra a boombox2-vel, hogy a mélye nem természetes, inkább brummogós. Ez egyébként nem lep meg, hiszen kimondott mélysugárzót csak a 3-as széria kapott. Javítson ki valaki ha rosszul értelmeztem a fejlesztést. A boombox 2 mélye a hangsugárzó két oldaláról jön. Ez valami fura megoldás, ráadásul kis méretű hangsugárzó nem tud kiadni magából alacsony frekvenciát. Fizika törvénye. Egyébként úgy ahogy működik.
Ugye az igazán mély hang ~30Hz, de van 20Hz-es mélysugárzó is, na ahhoz kell a hangsugárzó méret ami ~15" körül illene lennie. Értelmes frekvencia az inkább a 30Hz-es minimum mondjuk 12"-es hangsugárzó mérettel, mert 30Hz alatt már nem nagyon érzékeli az emberi fül. Persze én ilyen mélységekbe nem is mennék bele, mert engem se érdekel.
Végezetül, ha olvastad a kérdéseimet, akkor tudhatnád, hogy én a partybox 710-el teljes mértékben meg vagyok elégedve. Csak azért kerestem valami kisebb aksis dobozt, hogy mobilabb legyen a történet. Szóval nem kell nekem PB1000, még a 710 is egy batár dög. De hát egy bizonyos teljesítményhez elengedhetetlen a méret.
Remélem így már mindent értesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest