- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Igaz késői válasz de az én wifi/bt kártyám tud egyszerre két eszközhöz csatlakozni.
wifi 6 ax 200 5.2Bt van benne. Én megcsináltam hogy a dockingomat és a Blitzwolf ot összeengedtem (2-2) hangszoró. Sajnos a dockingban még 4.2 Bt van így nagy a késleltetés. Lehet veszek még mét Bliztwolf bwa3prot nagyon szépen szól (nekem jó)
A lényeg, hogy összejöjjön kellet még egy program ami több eszközre is kitud tolni adott forrást ! Nem az egész wint hanem csak x program hangját. ((Audio Router) névre hallgat) -
szab120
tag
Nekem is pont ez lenne a kérdésem.
Egyedül Samsung telókon /csak S széria, talán 20-tól felfelé/ van az egyidejű bluetooth lejátszás, viszont sajna az Onyx 7 késleltetve szólal meg a Citation 200-hoz képest.
Egyébként ha az ember tudja az ms elcsúszást, akkor teljesen könnyedén lehetne szinkronba hozni a kettőt.
Nem tudom elképzelni,hogy ne lenne valami alkalmazás, mert nem hinném,h agysebészet kategória, viszont egyelőre én sem találtam semmit.
Pl. a Vifa Oslo és a Motion Boom Plus egyszerre szólalt meg,pedig előbbi 4.2-es, utóbbi 5.3-as bt. -
<Adamsky>
nagyúr
Ugyanazt a zenét?
... de kb. mindegy is. Ez nem a app-on múlik. A rendszer, ill. a bt. nem tudja. Elvileg 5-től (vagy 5.2) felfelé a szabvány szerint adott két forrás párhuzamos megszólaltatása, mégis nagyon kevés gyártó készüléke (telefon) tudja.
A "problémát" egyébként inkább a másik irányból szokás közelíteni. Vagyis a hangszórókba szoktak olyan "party mode"-ot tenni, amely több - akár teljesen különböző (de azonos gyártótól származó!) - hangszóró összekötését teszi lehetővé.
... ill. ott vannak a multiroom hangszórók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest