- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
4264adam #14470 üzenetére
Sosem volt lehetőség, a 3 napon belüli elállás.
Ha rossz volt valami akkor 3 napon belül kicserèltèk vagy vissza adták a pènzt.
"Csak úgy", nem volt kötelező vissza adnia a pènzt/ kicserèlni másra.
Persze, az mindig is volt, ès talán lesz is, hogy megbeszèled a kereskedővel, hogyha nem jó a méret, nem tetszik az ajándèk, ilyesmi, akkor kicserèlik másra, vagy vissza adják a pènzt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
4264adam #14470 üzenetére
Életemben nem hallottam még ilyen JBL Go hangszórót (talán az 1-est, de nem ilyen "tesztelői szemmel"), de hallottam pár kicsi ill. kisebb speaker-t, így én már nagyjából be tudom lőni, hogy milyen méret alá nem akarok menni (mert az nekem nem lesz jó).
A Xiaomi és a Go hangszórójának összemérése azért nem fel, mert nagyon más kategória a kettő. Aki Go-t keres, az szeretne egy tényleg kicsi, és akár - szó szerint - zsebre vágható hangszórót. Ebben a méretben pedig - legyünk őszinték - már komoly kihívás vm. "zenei minőséget" összehozni. Az biztos, ha én egyik reggel mégis úgy ébrednék, hogy nekem ilyen kell, akkor én a Tribit StormBox Micro 2-re mennék rá. Igaz, az már 60$, de hát itt jön be az, amit mondtam: legyen kicsi, olcsó, és szóljon jó. A három nem igazán fog egyszerre teljesülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest