- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
ph_5.5 #14467 üzenetére
3. napja van itthon a Charge 5.
90% körüli akku tltöttséggel jött a webshopból. 60-70% hangerőn alig merült valamit 5-6 óra zenehallgatással.
A késleltetése minimális (Bt 5.1 ha jól emlékszem amit tud), de közben megtaláltam a tv-n a beállítoskban a hang- kép késleltetés beállítást, így pl ott full 0-ra is kihozhatóAmi lényeg... kint kis "asztalos" melónál az udvaron nem jön zavarba a portól. Bent csap alatt simán leüblíthető (IP67 ennél szerencsére többet bír). De ami alegfontosabb, kellemes kiegyensúlyozott a hangzása. Letöltöttem a gyári appot, ami frissítés után már adja az eq-t. Igaz össz 3 csúszka van, de hagytam inkább alapon, mert így is kellemesen szól. Max hangerőt nem próbáltam, egyszerűen sem az udvaron sem a garázsban sem a hálóban nincs szükség rá. 60-70%-on is kellően hangos, és sem halkan hallgatva, sem hangosabban nincs torzítás. (tudom, ilyen bolti áron ne is legyen)
SZóval nekem bejött... és ahogy korábban írtam mivel kedvezménnyel jutottam hozzá, az ára sem fájt.
És lenne rögtöm egy kérdésem. Volt a családban egy JBL Clip 4 (csodás terepszínben narancs akasztóval)- de lábakélt egy kollégiumban.
Mi az a más gyártó terméke ami hozza ezt a szintet? Csak olcsóbban... mert 24.000 Ft azért a kis izéért nem túl baráti. Ha van tippetek- előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged