Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
ph_5.5
üzenetére
3. napja van itthon a Charge 5.
90% körüli akku tltöttséggel jött a webshopból. 60-70% hangerőn alig merült valamit 5-6 óra zenehallgatással.
A késleltetése minimális (Bt 5.1 ha jól emlékszem amit tud), de közben megtaláltam a tv-n a beállítoskban a hang- kép késleltetés beállítást, így pl ott full 0-ra is kihozható
Ami lényeg... kint kis "asztalos" melónál az udvaron nem jön zavarba a portól. Bent csap alatt simán leüblíthető (IP67 ennél szerencsére többet bír). De ami alegfontosabb, kellemes kiegyensúlyozott a hangzása. Letöltöttem a gyári appot, ami frissítés után már adja az eq-t. Igaz össz 3 csúszka van, de hagytam inkább alapon, mert így is kellemesen szól. Max hangerőt nem próbáltam, egyszerűen sem az udvaron sem a garázsban sem a hálóban nincs szükség rá. 60-70%-on is kellően hangos, és sem halkan hallgatva, sem hangosabban nincs torzítás. (tudom, ilyen bolti áron ne is legyen)
SZóval nekem bejött... és ahogy korábban írtam mivel kedvezménnyel jutottam hozzá, az ára sem fájt.
És lenne rögtöm egy kérdésem. Volt a családban egy JBL Clip 4 (csodás terepszínben narancs akasztóval)- de lábakélt egy kollégiumban.
Mi az a más gyártó terméke ami hozza ezt a szintet? Csak olcsóbban... mert 24.000 Ft azért a kis izéért nem túl baráti. Ha van tippetek- előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Haditechnika, harcászat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VGA kibeszélő offtopik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi