- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Exodius #13928 üzenetére
Pedig ez még csak a jéghegy csúcsa!
Tudnák még miről mesélni, például ha ruha ípar sőtét mocskos titkai.
Én mióta ezt tudom azóta attól a márkától nem fogok vásárolni semmit.De ez például tipikusan multi cégektől szokásosan bevett gyakorlat hogy oda mennek ahol olcsó a munka erő. Nem azért mennek ők oda hogy munkát adjanak, profitot maximalizálni.
A Kaja íparról meg csak ne is beszéljünk, na ott is vannak nagy mocsokságok. Sok-Sok éve beszéltem egy emberrel aki sajt gyárba dolgozott, és ami sajt mellé potyant azt retkesen hajszálasan vissza dobták a keverő gépbe.Szerintem garantáltan senki se enne ebből szívesen. Akkor a 500-700 ft-ért/kg sonka/szalámi meg minden aljadék alapanyagok beledarálnak. Abba minimális mértékbe még lehet patkány is, csak hát olcsó is enni kell adni a népnek.
Szóval mondjuk úgy itt jelenleg rengeteg íparról bebizonyosodott hogy bűzlik, én úgy gondolom rengeteg helyen kéne rendet rakni.
A Bluetooth hangszórók piaca meg csak egy ágazatt a többi mellett.Sajnos jelenleg olyan világot élünk ahol mindig mindenkit a gazdagodás,profit maximalizálás hajt. És bizony embereket hajtanak halálra ez miatt. Itt rengeteg helyen az ember csak biólogiai robot, akik fillérekért dolgoznak. Ha tönkre mennek meg jön helyükre más, mert olcsó könnyen potolható és egyenlőre ez a megoldás mert még a robot drága. Olvastam kínában egy gyárba a 12-16 órás műszak se ritka, szóval gondolj bele ezt a undorító rabszolga munkát napi 16 órába csinálni. Én szó szerint sajnálom azokat az embereket, akiknek ez a sors jutott.
Sajnos én ezt láttom jelenleg a világból, menj ki az utcára nézz a emberekre. Rengeteg túl súlyos ember van, és ki tudja melyik élelmiszer milyen egészség károsító hatással van rájuk?
De még egy súlyos incidens a régi rendszerből, az volt a durva hogy mikor volt az atom reaktor balesett csernobilba. A Szovjet unióba mindenhol lement a május elseje mint ha mi sem történt volna.
Nézzük meg mennyi, rákos és daganatos beteg van manapság.Például ha valaki fiatalon evett egy kis sugárszenyezett gyümölcsöt május elsején annak jelenleg az milyen hatással is volt az egészségére?
Sok dologról egy gyártó nem tesz említést, pedig simán marketing értékkel érne ha valaki úgy akarnak eladni valamit hogy egy embert nem károsítottak vele. Heti 40 órás munkába állították elő, és egy gyerek rabszolga nem dolgozott rajta.
Ezzel kéne marketingezni, erre kéne büszkének lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Bitcoin topic
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest